Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από επίθεση διακινητών λαθραίων τσιγάρων
Επίθεση από λαθρεμπόρους τσιγάρων δέχτηκαν την Τετάρτη τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι εκτελούσαν πεζή περιπολία με πολιτικά στο πλαίσιο του «Ξένιου Ζευς» στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια. Οι δύο από τους αστυνομικούς διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ο ένας με κάταγμα στον πήχη του δεξιού του χεριού και ο άλλος με κάταγμα στην παλάμη και τον καρπό του δεξιού του χεριού.
Επίθεση από λαθρεμπόρους τσιγάρων δέχτηκαν την Τετάρτη τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι εκτελούσαν πεζή περιπολία με πολιτικά στο πλαίσιο του «Ξένιου Ζευς» στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια.
Οι δύο από τους αστυνομικούς διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ο ένας με κάταγμα στον πήχη του δεξιού του χεριού και ο άλλος με κάταγμα στην παλάμη και τον καρπό του δεξιού του χεριού.
Οι δράστες μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).