Το πρώτο μεγάλο τουρνουά τένις της νέας χρονιάς θα διεξαχθεί στην Αυστραλία με τους αγώνες στο Μπρισμπέιν, οι οποίοι ξεκινούν τη Δευτέρα και ολοκληρώνονται την προσεχή Κυριακή. Στο τουρνουά, ενόψει και του σημαντικότερου τουρνουά του Οπεν της Αυστραλίας, θα μετέχουν μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου τένις, όπως ο Βρετανός, Άντι Μάρεϊ. Στην πόλη της Αυστραλίας θα βρεθεί και ο Κύπριος πρωταθλητής, Μάρκος Παγδατής, που είχε ευνοϊκή κλήρωση στον πρώτο γύρο του τουρνουά και θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό, Μπέντζαμιν Μίτσελ, Νο.326 της παγκόσμιας κατάταξης. Αν πάρει την πρόκριση, θα συναντήσει τον Φλόριαν Μάγερ (Νο.28), που θα παίξει κόντρα στον Κολομβιανό Σαντιάγκο Χιράλδο στην πρεμιέρα.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.