Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καμία παραγραφή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ δηλώνει η Αλ.Παπαρήγα

Καμία παραγραφή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ δηλώνει η Αλ.Παπαρήγα

Με τη φράση «καμία παραγραφή, να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, να υπάρχει τιμωρία μέσα κι έξω από τη Βουλή» η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα απαντά στο κυρίαρχο ερώτημα που απασχολεί την επομένη των ραγδαίων εξελίξεων στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και της εμπλοκής του πρώην υπουργού Γ.Παπακωνσταντίνου, δηλαδή εάν θα υπάρξει πρόβλημα στην αναζήτηση των ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών λόγω παραγραφής τους. Η αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ είναι υπόθεση του κοινού ποινικού δικαίου δηλώνει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χ.Καστανίδης.

Με τη φράση «καμία παραγραφή, να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, να υπάρχει τιμωρία μέσα κι έξω από τη Βουλή» η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα απαντά στο κυρίαρχο ερώτημα που απασχολεί την επομένη των ραγδαίων εξελίξεων στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και της εμπλοκής του πρώην υπουργού Γ.Παπακωνσταντίνου, δηλαδή εάν θα υπάρξει πρόβλημα στην αναζήτηση των ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών λόγω παραγραφής τους.

«Η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ βγάζει ακόμα για μια φορά στην επιφάνεια την σαπίλα του πολιτικού συστήματος αλλά και την συνειδητή προσπάθεια να παραμένει σε ισχύ ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Καμιά παραγραφή, να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, να υπάρχει τιμωρία μέσα κι έξω απο την Βουλή» δήλωσε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

«Για το συνταγματικό κώλυμα που υπάρχει, δεν μπορεί να περιμένουμε πότε θα γινει αναθεώρηση του Συντάγματος, δεν μπορεί να υπάρξει παραγραφή ούτε μιας μέρας.

»Με την έννοια αυτή, θεωρούμε οτι δεν αρκεί η διαδικασία τιμωρίας των σημερινών ενόχων. Πρέπει να δημιουργηθούν προϋποθέσεις, όταν κάτι βγαίνει στην δημοσιότητα, γιατί τα περισσότερα μένουν κρυφά, να υπάρχει άμεση και αποφασιστική αντίδραση και τιμωρία», κατέληξε η κ. Παπαρήγα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024