Διάστρεμμα ο Μπόγρης, έρχεται ο Μπούκερ για τον Πανιώνιο
Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Πανιώνιου μετά την άδεια των Χριστουγέννων. Μοναδικός απών ο Κρις Μπούκερ, που αναμένεται στην Ελλάδα το Σάββατο, ενώ ελαφρύ διάστρεμμα υπέστη ο Γιώργος Μπόγρης.
Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Πανιώνιου μετά την άδεια των Χριστουγέννων. Μοναδικός απών ο Κρις Μπούκερ, που αναμένεται στην Ελλάδα το Σάββατο, ενώ ελαφρύ διάστρεμμα υπέστη ο Γιώργος Μπόγρης.
Ο Έλληνας σέντερ τραυματίστηκε (διάστρεμμα) κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνηση αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, αν και θα επανεκτιμηθεί αύριο, αφού ακολουθήσει θεραπεία.
Στις προπονήσεις μετέχουν κανονικά από το απόγευμα της Πέμπτης και οι Αμερικανοί Μπίλι Κις και Λάντον Μίλμπουρν, ενώ ο Κρις Μπούκερ που είχε μία μέρα παραπάνω άδεια για οικογενειακούς λόγους, θα μπει αύριο στο πρόγραμμα των προπονήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Το colpo grosso των Ιταλών για να κυριαρχήσουν στο παγκόσμιο τένις (pics)
- Οι άγονες (διαιτητικές) γραμμές του Λανουά
- Μίλιτσιτς: «Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό – Είναι γελοίο»
- Οι τελευταίες ημέρες της Πομπηίας
- Σάκοτα: «Θα πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στην επίθεση»
- Δεν το πιστεύουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ – Χαμός μετά τις δηλώσεις του Άρνε Σλοτ
- Ο «αρεστός» Κολόμπο, ο Σότσα, το σκάνδαλο «Frode Sportiva» και το Champions League…
- ΑΕΚ – Άρης Betsson 87-81: Δυσκολεύτηκε, αλλά έκανε το 1-0 η Ένωση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442