Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Γουίνσλετ: όμορφη, ταλαντούχα και σαρωτική!

Κέιτ Γουίνσλετ: όμορφη, ταλαντούχα και σαρωτική!

Οσκαρική, δυναμικές ερμηνείες, αναγνωρισμένη αξία ακόμη και από τους επικριτές της! Δείτε την γήινη Κέιτ Γουίνσλετ, που δεν φοβάται να εμφανίζεται ως βασίλισσα στο κόκκινο χαλί και ως αναμαλλιασμένη καταθλιπτική νοικοκυρά στα πλατό! Η ταλαντούχα Κέιτ Γουίνσλετ η οποία γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου του 1975 και είναι αγγλικής καταγωγής, υποδέχτηκε πριν τρεις μέρες το τρίτο […]

Οσκαρική, δυναμικές ερμηνείες, αναγνωρισμένη αξία ακόμη και από τους επικριτές της! Δείτε την γήινη Κέιτ Γουίνσλετ, που δεν φοβάται να εμφανίζεται ως βασίλισσα στο κόκκινο χαλί και ως αναμαλλιασμένη καταθλιπτική νοικοκυρά στα πλατό!
Η ταλαντούχα Κέιτ Γουίνσλετ η οποία γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου του 1975 και είναι αγγλικής καταγωγής, υποδέχτηκε πριν τρεις μέρες το τρίτο μωρό της, το οποίο είναι το πρώτο παιδί που αποκτά μέσα στο γάμο της με τον τρίτο σύζυγό της, Νεντ Ροκενρόλ. Ας μάθουμε λίγα πράγματα για τη ζωή και την καριέρα της!

Ξεκίνησε την καριέρα της στη βρετανική τηλεόραση, το 1991 και έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 1994 με την ταινία «Ουράνια Πλάσματα (Heavenly Creatures)».


Η παγκόσμια αναγνώριση ήρθε με την ταινία-σταθμό «Τιτανικός» του Τζέιμς Κάμερον το 1997, πλάι στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Στο ρόλο της ευαίσθητης 17χρονης Ρόουζ Ντε Γουίτ Μπουκάτερ, ένας πλασματικός χαρακτήρας, που επιβίωσε του ναυαγίου, η εμπειρία της Γουίνσλετ ήταν συναισθηματικά απαιτητική.

Η ίδια είχε πει: «Ο Τιτανικός ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό και τίποτα δεν μπορούσε να με προετοιμάσει. Ήμασταν πραγματικά τρομαγμένοι για την όλη περιπέτεια. Ο Τζιμ (Κάμερον) είναι ένας τελειομανής, μια πραγματική ιδιοφυία στο να κάνει ταινίες. Αλλά υπήρχαν όλα αυτά τα κακά σχόλια από τον τύπο πριν κυκλοφορήσει και αυτό ήταν πολύ ανησυχητικό».

Κόντρα σε όλες τις προσδοκίες, η ταινία έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών, συγκεντρώνοντας 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και μετέτρεψε τη Γουίνσλετ σε εμπορική σταρ του κινηματογράφου. Για την ερμηνεία της έλαβε πολλά βραβεία και υποψηφιότητες, ανάμεσά τους υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα α’ γυναικείου ρόλου.


TITANIKOΣ

Η ταινία είναι η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών μέχρι τότε.
Η ηθοποιός αποδείχτηκε πολύ καλή ερμηνεύτρια και οι ειδικοί του «acting» της έχουν γράψει πολύ θετικά σχόλια.

O ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


Η Κέιτ απέσπασε πολλά βραβεία και υποψηφιότητες για τις ερμηνείες της στις ταινίες:

  • «Quills» το 2000
  • «Iris» το 2001
  • «Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού» το 2004
  • «Ψάχνοντας τη Χώρα του Ποτέ» το 2004
  • «Κρυφές Επιθυμίες» το 2006


Η Γουίνσλετ είναι η νεαρότερη ηθοποιός που έλαβε έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ και κέρδισε το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου για την ταινία «Σφραγισμένα Χείλη» το 2008.


Χρυσές Σφαίρες, βραβεία BAFTA, Screen Actors Guild Award και ένα βραβείο Έμμυ, συγκαταλέγονται στα «τρόπαιά» της.
Η Γουίνσλετ ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα, με έναν συμπρωταγωνιστικό ρόλο, στην παιδική σειρά επιστημονικής φαντασίας «Dark Season του BBC». Ακολούθησε ένας ρόλος στην τηλεταινία «Anglo-Saxon Attitudes» το 1992, η κωμική σειρά «Get Back» και μια γκεστ εμφάνιση σε ένα επεισόδιο της σειράς «Casualty» το 1993.


Το 2011, η Γουίνσλετ πρωταγωνίστησε στη μίνι σειρά του ΗΒΟ «Mildred Pierce». H σειρά αποτελεί τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του Τζέιμς Μ. Κάιν και της ομώνυμης ταινίας του 1945. Αν και δεν έφτασε σε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, η σειρά πέντε επεισοδίων έλαβε κυρίως θετικές κριτικές και χάρισε στη Γουίνσλετ το βραβείο Έμμυ, το Screen Actors Guild Award και τη Χρυσή Σφαίρα α’ γυναικείου ρόλου.


Σήμερα, η γοητευτική και φέρουσα τη φήμη της εξαιρετικά ατημέλητης, Κέιτ, δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένη, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της τρεις γάμους.

Περιμένουμε να τη δούμε στη νέα ταινία όπου πρωταγωνιστεί με τίτλο «Labor Lady», σε σκηνοθεσία Ιβάν Ράιτμαν, όπου υποδύεται μια διαζευγμένη μητέρα, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, η οποία φιλοξενεί έναν δραπέτη, κάνοντας το χατίρι του γιου της.

Όσον αφορά στο ατημέλητο look της, εξηγεί πως νιώθει άνετα όταν περιφέρεται στο πλατό αναμαλλιασμένη, ενώ αισθάνεται ότι υποδύεται κάποιον ρόλο, όταν είναι υποχρεωμένη να εμφανίζεται ως βασίλισσα στο κόκκινο χαλί!

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024