Τρομοκρατικό πυρήνα υποστηρίζουν ότι εξάρθρωσαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πυρήνα τρομοκρατών που σχεδιάζαν επιθέσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία υποστηρίζουν ότι εξάθρωσαν οι αρχές των Εμιράτων, συλλαμβάνοντας κεντρικά μέλη του. Η ομάδα, που απαρτιζόταν από υπηκόους και των δύο χωρών, κατηγορείται ότι κατείχε «υλικά και εξοπλισμό με σκοπό την εκτέλεση τρομοκρατικών επιθέσεων».
Πυρήνα τρομοκρατών που σχεδιάζαν επιθέσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία υποστηρίζουν ότι εξάθρωσαν οι αρχές των Εμιράτων, συλλαμβάνοντας κεντρικά μέλη του.
Η ομάδα, που απαρτιζόταν από υπηκόους και των δύο χωρών, κατηγορείται ότι κατείχε «υλικά και εξοπλισμό με σκοπό την εκτέλεση τρομοκρατικών επιθέσεων».
Οι συλλήψεις, όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ των Εμιράτων την Τετάρτη, έγιναν με τη συνδρομή των αρχών της Σαουδική Αραβίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιος θα είναι ο επόμενος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ;
- Ρομπότ – εργάτες με ελληνικό άρωμα και τεχνητή νοημοσύνη
- Πόλεμος στο Ιράν: «Χρυσά» πονταρίσματα 950 εκατ. δολ. στο πετρέλαιο λίγο πριν ανακοινωθεί η εκεχειρία
- «Είναι μια φωλιά από φίδια»: O Στιβ Κροφτ, η δημοσιογραφία και το 60 Minutes
- Ωδή στη φιλία: Οι «κολλητοί» που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας
- Ο Γκοντάρ και ο πόλεμος – Τα μέτωπα του 20ού αιώνα πυροδότησαν μια επανάσταση στον κινηματογράφο


