Τύχη βουνό είχαν 73 σκιέρ στο νοτιο-δυτικά της Τουλούζης, όταν μία σειρά από τετραθέσια βαγόνια του ειδικού τελεφερίκ μεταφοράς των σκιέρ στις χιονοδρομικές πίστες ακινητοποιήθηκε για περισσότερες από τέσσερις ώρες. Οι σκιέρ παρέμειναν εγκλωβισμένοι σε υψόμετρο 600 μέτρων μέχρι τα ειδικά συνεργεία να αποκαταστήσουν τη βλάβη στο σύστημα τροφοδοσίας. Κανένας από τους σκιέρ δεν τραυματίστηκε, καθώς τη στιγμή του ατυχήματος οι καιρικές συνθήκες ήταν ήπιες.

Τύχη βουνό είχαν 73 σκιέρ στο νοτιο-δυτικά της Τουλούζης, όταν μία σειρά από τετραθέσια βαγόνια του ειδικού τελεφερίκ μεταφοράς των σκιέρ στις χιονοδρομικές πίστες ακινητοποιήθηκε για περισσότερες από τέσσερις ώρες.

Οι σκιέρ παρέμειναν εγκλωβισμένοι σε μεγάλη απόσταση από τη βάση των ειδικών λιφτ, έως ότου τα ειδικά συνεργεία αποκαταστήσουν τη βλάβη στο σύστημα τροφοδοσίας.

Το περιστατικό συνέβη σε χιονοδρομικό κέντρο 100 χιλιόμετρα νοτιο-δυτικά της Τουλούζης, στα γαλλικά Πυρηναία όταν έσπασε μια αλυσίδα τροφοδοσίας στο τελεφερίκ.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν υπήρξαν τραυματισμοί μεταξύ των σκιέρ που παγιδεύτηκαν σε υψόμετρο 600 μέτρων, καθώς τη στιγμή του ατυχήματος οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικά ήπιες.

Reuters,ΑΠΕ/Γερμανικό

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr