«Δεν μπορούσα να συντηρήσω την οικογένειά μου» αναφέρει ο Βάντο
Ο Φρανσίσκο Βάντο με επιστολή προς τους φιλάθλους και την διοίκηση του ΟΦΗ εξήγησε τους λόγους που αναγκάστηκε να φύγει από την κρητική ομάδα. Όπως αναφέρει, δεν μπορούσε να συντηρηθεί ούτε εκείνος αλλά ούτε και η οικογένειά του λόγω των οικονομικών προβλημάτων στον σύλλογο. Επίσης, ο Βραζιλιάνος άφησε αιχμές κατά του Νίκου Αναστόπουλου καθώς τονίζει ότι δεν έπαιξε ποτέ στην θέση που θα μπορούσε να προσφέρει.
Ο Φρανσίσκο Βάντο με επιστολή προς τους φιλάθλους και την διοίκηση του ΟΦΗ εξήγησε τους λόγους που αναγκάστηκε να φύγει από την κρητική ομάδα.
Όπως αναφέρει, δεν μπορούσε να συντηρηθεί ούτε εκείνος αλλά ούτε και η οικογένειά του λόγω των οικονομικών προβλημάτων στον σύλλογο.
Επίσης, ο Βραζιλιάνος άφησε αιχμές κατά του Νίκου Αναστόπουλου καθώς τονίζει ότι δεν έπαιξε ποτέ στην θέση που θα μπορούσε να προσφέρει.
Αναλυτικά η επιστολή του Βάντο:
«Αισθάνομαι την υποχρεώσει πριν αναχωρήσω για την πατρίδα μου “Βραζιλία” να σας αναφέρω τους λόγος της αποχώρησης μου από τον ΟΦΗ και από την Ελλάδα.
Όπως γνωρίζετε τα οικονομικά προβλήματα του Ο.Φ.Η είχαν μεγάλο αντίκτυπο και σε μένα. Έτσι ώστε να πάρω την απόφαση μου, «αφού με παραμελήσατε , ώστε να μην μπορώ να συντηρηθώ τόσο εγώ , όσο και την οικογένεια μου».
Αγαπώ τον Ο.Φ.Η. και τους τόσος ζεστούς φιλάθλους, αυτό είναι η αλήθεια, και όποτε καταλαβαίνω με αγαπάτε και εσείς. Σας ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα να σας προσφέρω περισσότερα στα αγωνιστικά αυτά παιχνίδια που έπαιξα με την ασπρόμαυρη φανέλα του ΟΦΗ ,αλλά δεν μου δόθηκε και η ευκαιρία να δείξω και τον ταλέντο μου στη θέση που στην πραγματικότητα αξίζω. Δεν είμαι άνθρωπος της μεγάλης δόξας και ούτε θα είμαι ποτέ.
θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με βοήθησαν στην δύσκολη αυτή περίοδο που είχα. Σας ευχαριστώ επίσης ,και για την αγάπη σας προς εμένα !!
Vando Francisco dos Santos»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ


