Ο ΠΑΟΚ όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Ολαϊτάν της Βέροιας
Το δικό του... λιμάνι ψάχνει να βρει ο Μάικλ Ολαϊτάν της Βέροιας και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά. Ωστόσο, σύμφωνα πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ φέρεται να ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον νεαρό Νιγηριανό άσο και τα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις για τη μεταγραφή του από τη Βέροια. Η συμφωνία είναι για δυόμισι χρόνια, εφόσον ολοκληρωθεί από τώρα η μεταγραφή, με τις απολαβές του Ολαϊτάν να κυμαίνονται στις 100.000 ευρώ με προοπτική αύξησης ανάλογα με την εξέλιξή του.
Το δικό του… λιμάνι ψάχνει να βρει ο Μάικλ Ολαϊτάν της Βέροιας και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά. Ωστόσο, σύμφωνα πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ φέρεται να ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον νεαρό Νιγηριανό άσο και τα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις για τη μεταγραφή του από τη Βέροια.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο ΠΑΟΚ τα έχει «βρει» με τον παίκτη και μένει να υπάρξει συμφωνία και με την Ξάνθη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η συμφωνία ΠΑΟΚ – Ολαϊτάν είναι για δυόμισι χρόνια, εφόσον ολοκληρωθεί από τώρα η μεταγραφή του, με τις απολαβές να κυμαίνονται στις 100.000 ευρώ για τον 19άχρονο.
Αυτό εξάλλου είναι το ποσό που παίρνουν και οι νεαροί ελπιδοφόροι παίκτες του «Δικέφαλου του Βορρά», όπως οι Κάτσε και Σταφυλίδης και θα αυξηθούν οι αποδοχές του αναλόγως με την απόδοσή του και την πρόοδό του στα παιχνίδια της ομάδας.
Παράλληλα, ο Γκερμάν Τσιστιακόφ συνεχίζει το πρέσινγκ στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, η περίπτωση του οποίου, όμως, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις προθέσεις της Βόλφσμπουργκ απέναντι στον Πορτογάλο άσο.
Ενδιαφέρον για Λάζοβιτς της Ζενίτ;
Ο 29χρονος Σέρβος άσος της Ζενίτ, Ντάνκο Λάζοβιτς, βρίσκεται μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΣΠΟΡ». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γκερμάν Τσιστιακόφ είχε επαφή με τον 29χρονο αριστεροπόδαρο επιθετικό, το συμβόλαιο του οποίου με τη ρωσική ομάδα λήγει σε ένα χρόνο. Το ζητούμενο είναι εάν η Ζενίτ είναι διατεθειμένη να τον δώσει από τώρα…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σαουδική Αραβία: Ελληνικοί Patriot αναχαίτισαν βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη
- Όταν η ΝΔ ομολογεί ότι θέλει να μετατρέψει το προεκλογικό της πρόγραμμα και το ιδεολογικό της στίγμα σε συνταγματική διάταξη
- Ισπανία – Γαλλία: Πύρινη κόλαση – Πάνω από 220 χιλιάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Διακοπές: Ταξίδια ανάλογα με την κάθε γενιά – Τι προτιμούν Gen Z, Millennials, Gen X και Boomers
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου δεν μας τα λέει καλά




