Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ξέρετε τι σημαίνει ΠΑΟΚ για εμένα, αλλά...», λέει ο Βιεϊρίνια

«Ξέρετε τι σημαίνει ΠΑΟΚ για εμένα, αλλά…», λέει ο Βιεϊρίνια

Η ελπίδα επιστροφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ... πεθαίνει τελευταία και αφού ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες για την βάφτιση της κόρης του, τα σενάρια πήραν φωτιά. Ωστόσο, και ο ίδιος ο παίκτης της Βόλφσμπουργκ με δήλωση του σε αθλητική εφημερίδα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα, καθώς ακόμα περιμένει την απόφαση του γερμανικού συλλόγου στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η ελπίδα επιστροφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ… πεθαίνει τελευταία και αφού ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες για την βάφτιση της κόρης του, τα σενάρια πήραν φωτιά. Ωστόσο, και ο ίδιος ο παίκτης της Βόλφσμπουργκ με δήλωση του σε αθλητική εφημερίδα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα, καθώς ακόμα περιμένει την απόφαση του γερμανικού συλλόγου στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, ο Βιεϊρίνια κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», τόνισε: «Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ για μένα, και τι αισθήματα έχω για αυτή την ομάδα. Και εγώ περιμένω τις εξελίξεις στη Βόλφσμπουργκ, δε μπορώ να πω τίποτα παραπάνω», ενώ σε ερώτηση για το αν χάρηκε που ο ΠΑΟΚ, με την έλευση Σαββίδη, ασχολείται με την περίπτωσή του, τόνισε: «Θέλει και ρώτημα αυτό;».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Βόλφσμπουργκ έχει συμφωνήσει με τον Μπερντ Σούστερ για τη θέση του προπονητή και ο Βιεϊρίνια περιμένει τις αποφάσεις του νέου τεχνικού για το ρόστερ της ομάδας.

Το Σάββατο (22/12) ο Βιεϊρίνια θα βαφτίσει την κόρη του σε εκκλησία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης ενώ θα ακολουθήσει τραπέζι, όπου είναι προσκεκλημένοι σχεδόν όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024