
Ανοδικές τάσεις στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή, με τον γενικό δείκτη να κινείται κοντά στα επίπεδα των 890 μονάδων και τους επενδυτές να προχωρούν σε τοποθετήσεις, κυρίως στον τραπεζικό κλάδο.
-
Ανελκυστήρες: Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι τους δήλωσαν και όσοι δεν τους δήλωσαν
-
Νέο πρόγραμμα για 8.000 ανέργους άνω των 55 ετών
-
Ανησυχία από Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία για την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου στον Ειρηνικό από την Κίνα
-
Συνελήφθη 47χρονος που ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του σε βενζινάδικο
Σε θετικό έδαφος κινείται το Χρηματιστήριο την Παρασκευή, με τους επενδυτές να προχωρούν σε τοποθετήσεις, κυρίως στον τραπεζικό κλάδο.
Στις 15:10 ο γενικός δείκτης ήταν υψηλότερα κατά 0,91% στις 888,68 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 49,7 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε άνοδο 1,16% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχυόταν κατά 0,38%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών ήταν υψηλότερα κατά 5,44%.
Ανοδικά κινούνταν 87 μετοχές, 49 πτωτικά και 21 παρέμεναν σταθερές.
Τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια είναι σε αρνητικό έδαφος, ενώ πτωτικό άνοιγμα της Γουόλ Στριτ δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 υποχωρούσε κατά 0,61%, στο Παρίσι ο CAC 40 κατά 0,37% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν χαμηλότερα κατά 0,57%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε πτώση 0,33% και στην Ιταλία 0,78%.
Νωρίτερα, στις ασιατικές αγορές, με πτώση 0,99% στις 9.940,06 μονάδες έκλεισε στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο δείκτης Nikkei 225.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καλοκαίρι με το βλέμμα στην μπάλα, όχι στο λογαριασμό ρεύματος
- Καιρός: Προ των πυλών νέο κύμα υψηλών θερμοκρασιών – Προγνωστικά στοιχεία για έξι μεγάλες πόλεις
- Τσουκαλάς: Η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης δεν έχει βάθος – Δεν είδε τη μετατόπιση των ΗΠΑ και της ΕΕ προς την Τουρκία
- Ρόι Κιν: «Ο Κριστιάνο παραμένει κορυφαίος – Δεν το καθορίζει ότι δεν πήρε Μουντιάλ»
- Ο Παναθηναϊκός έβαλε διορία για τον Κρίστιανσεν
- ΕΛΑΣ: Η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη κάθε μέρα γίνεται πιο μεγάλη και πιο δυνατή με τη συμμετοχή όλων
- Χανιά: Φωτιά σε εστιατόριο στο Ενετικό Λιμάνι [εικόνες και βίντεο]
- Στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια στρέφονται θύματα του Predator – Αποζημιώσεις 7,6 εκατ. ευρώ ζητούν 8 παθόντες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)














![Χανιά: Φωτιά σε εστιατόριο στο Ενετικό Λιμάνι [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/xania-315x220.webp)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442