Κυριακή 02 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πανθρακικός έφυγε αήττητος και με την πρόκριση από τον Βόλο

Ο Πανθρακικός έφυγε αήττητος και με την πρόκριση από τον Βόλο

Ο Πανθρακικός δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στη Νίκη Βόλου, από την οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 (61' Κυριάκος - 57' Βαϊρουά) στο «Πανθσεσσαλικό» στάδιο και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ακριτική ομάδα, που είχε επικρατήσει με 2-0 στον αγώνα της Κομοτηνής, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζεύγους ΟΦΗ - Απόλλωνας Σμύρνης.

Ο Πανθρακικός δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στη Νίκη Βόλου, από την οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 (61′ Κυριάκος – 57′ Βαϊρουά) στο «Πανθσεσσαλικό» στάδιο και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ακριτική ομάδα, που είχε επικρατήσει με 2-0 στον αγώνα της Κομοτηνής, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζεύγους ΟΦΗ – Απόλλωνας Σμύρνης.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος του «Πανθεσσαλικού» σταδίου και η «ραθυμία» των ποδοσφαιριστών είχε άμεσο αντίκτυπο στην ποιότητα της αναμέτρησης. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει κάτι αξιόλογο, εκτός μιας πολύ καλής ευκαιρίας στις καθυστερήσεις, την οποία έχασε ο Ουέλινγκτον σουτάροντας άστοχα από πλεονεκτική θέση.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα στην επανάληψη, ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 57′, το οποίο σημείωσε ο Βαϊρουά. Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς στο 61′ ο Κυριάκος ισοφάρισε. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό στο 85′, όταν ο Μίνγκας πλάσαρε και ο Βούρας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Ριζογιάννης, Μκρτσιάν – Μίνγκας, Γωνιάδης

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέλιος Μανωλάς):
Βούρας, Ψιάνος, Παπαδόπουλος (58΄ Μήτσης), Καρατζάς, Βέρτζος (75΄ Μκρτσιάν), Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Κυριάκος, Ουέλινγκτον, Φλίγκος (70΄ Σκούφαλης), Σαμαράς.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Κυβελίδης (80΄ Κοντογουλίδης), Μίνγκας, Λαδάκης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σερφά, Λουσέρο, Βαϊρουά (72΄ Γωνιάδης), Μουνάφο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Πέρεθ υποκλίθηκε στον Κρόος: «Ευχαριστούμε για όλα»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ευχαρίστησε τον Γερμανό για την προσφορά του στον μαδριλένικο σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 02 Ιουνίου 2024