
Kraft Foods : Δράσεις κοινωνικής στήριξης
Στήριξη συνολικού ποσού 1,189 εκατ. ευρώ για Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς και φορείς που δρουν υπέρ ευπαθών κοινωνικά ομάδων και παιδιών συγκέντρωσε το 2012 η Kraft Foods. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το 2012, χρονιά που η οικονομική κατάσταση καθιστά την κοινωνική αλληλεγγύη ουσιαστική αξία ζωής, η Kraft Foods, μέρος της Mondelēz International, συνέχισε να εντείνει […]
Στήριξη συνολικού ποσού 1,189 εκατ. ευρώ για Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς και φορείς που δρουν υπέρ ευπαθών κοινωνικά ομάδων και παιδιών συγκέντρωσε το 2012 η Kraft Foods.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το 2012, χρονιά που η οικονομική κατάσταση καθιστά την κοινωνική αλληλεγγύη ουσιαστική αξία ζωής, η Kraft Foods, μέρος της Mondelēz International, συνέχισε να εντείνει τις δράσεις της για στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων και οργανισμών που δρουν προς την κατεύθυνση αυτή, στην προώθηση του εθελοντισμού των εργαζομένων, αλλά και στην διατροφική εκπαίδευση και ενημέρωση.
Στο πλαίσιο αυτό, στη διάρκεια της χρονιάς που τελειώνει, η εταιρία και οι εργαζόμενοί της στήριξαν το έργο Μη Κυβερνητικών Οργανισμών και φορέων που δρουν υπέρ ευπαθών κοινωνικά ομάδων και παιδιών σε ανάγκη, με τη συγκέντρωση και δωρεά χρημάτων, προϊόντων και τροφίμων, συνολικού ποσού 1.189.000 ευρώ.
Μεταξύ των δεκάδων οργανισμών και φορέων που στηρίζει η Kraft Foods είναι κρατικοί φορείς, τράπεζες τροφίμων, σύλλογοι φίλων ατόμων και παιδιών σε ανάγκη, σωματεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι της εταιρίας συνέβαλαν εθελοντικά σε πολλές δράσεις, όπως η προετοιμασία 6.000 γευμάτων και η διανομή σε κέντρα σίτισης απόρων, αλλά και η συμμετοχή στο έργο της οργάνωσης Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος, με το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου της εταιρίας με Αστέρια Ευχών για τα παιδιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιες είναι οι περιοχές με τα ακριβότερα και τα φθηνότερα ακίνητα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
- Ποιοι νέοι κλάδοι εντάχθηκαν στην ψηφιακή κάρτα εργασίας
- Μοντέρο: «Μια ωραία διαδρομή προς τον Πειραιά» (pic)
- Η «κατάρα του Τραμπ»: Από το Μουντιάλ στο NFL – Eίναι όντως ο πρόεδρος των ΗΠΑ επικίνδυνα γκαντέμης;
- Παν. Δουδωνής: Εμμονικός με τις υποκλοπές ο Κ. Μητσοτάκης – Αυτοεξευτελισμός των παρακολουθούμενων προσώπων
- Γρηγόρης Δημητριάδης: Επίδειξη θράσους αφού εξασφάλισε τη (συγ)κάλυψη της κυβέρνησης για τις υποκλοπές
- Αλέξανδρος Παπαναστασίου: Η κρίσιμη άνοιξη του 1924
- Επίσημο: «Πράσινος» ο Γιαμπουσέλε (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442