Άγρια δολοφονία 12χρονου κοντά σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα
Νεκρό με βαθιά τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά και στο λαιμό βρέθηκε ένα 12χρονο αγόρι κοντά σε καταυλισμό Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων λίγο πριν τις 9 το πρωί της Παρασκευής. Το παιδί βρέθηκε από άτομα που μένουν στον καταυλισμό και ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία. Αυτή την ώρα βρίσκονται στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας, που ερευνούν την υπόθεση.
Νεκρό με βαθιά τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά και στο λαιμό βρέθηκε ένα 12χρονο αγόρι κοντά σε καταυλισμό Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων λίγο πριν τις 9 το πρωί της Παρασκευής.
Το παιδί βρέθηκε από άτομα που μένουν στον καταυλισμό και ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία.
Αυτή την ώρα βρίσκονται στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας, που ερευνούν την υπόθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυτές είναι οι κόκκινες γραμμές του ΟΗΕ απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη
- Ο Εμπαπέ απάντησε στην Παραγουανή πολιτικό που τον αποκάλεσε αμόρφωτο βάρβαρο: «Είστε αξιοθρήνητη…» (pic)
- «Σέπια, αποικιοκρατία, ρατσισμός» – Γιατί αυτή η λήψη της Άνι Λίμποβιτς διχάζει και προκαλεί
- Ανείπωτη θλίψη για τη Μαρία Αντωνογιαννάκη – Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο»
- Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 3.500 οι νεκροί του διπλού σεισμού – Σχεδόν 18.000 οι άστεγοι
- ΠΑΟΚ: Άτυχος ο Σαρρής, υπέστη ρήξη χιαστού

