Άγρια δολοφονία 12χρονου κοντά σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα
Νεκρό με βαθιά τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά και στο λαιμό βρέθηκε ένα 12χρονο αγόρι κοντά σε καταυλισμό Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων λίγο πριν τις 9 το πρωί της Παρασκευής. Το παιδί βρέθηκε από άτομα που μένουν στον καταυλισμό και ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία. Αυτή την ώρα βρίσκονται στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας, που ερευνούν την υπόθεση.
Νεκρό με βαθιά τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά και στο λαιμό βρέθηκε ένα 12χρονο αγόρι κοντά σε καταυλισμό Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων λίγο πριν τις 9 το πρωί της Παρασκευής.
Το παιδί βρέθηκε από άτομα που μένουν στον καταυλισμό και ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία.
Αυτή την ώρα βρίσκονται στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας, που ερευνούν την υπόθεση.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.