Τα περί αλλαγής φύλου του Μάικ Τάισον έβαλαν φωτιά στο Διαδίκτυο
«Φωτιά» στο Διαδίκτυο έβαλε η φήμη ότι «ο πιο άγριος άνθρωπος του πλανήτη», ο Αμερικανός πρώην πυγμάχος Μάικ Τάισον υποβλήθηκε σε εγχείριση αλλαγής φύλου και πλέον δεν ονομάζεται Μάικ, αλλά …Μισέλ!
«Φωτιά» στο Διαδίκτυο έβαλε η φήμη ότι «ο πιο άγριος άνθρωπος του πλανήτη», ο Αμερικανός πρώην πυγμάχος Μάικ Τάισον υποβλήθηκε σε εγχείριση αλλαγής φύλου και πλέον δεν ονομάζεται Μάικ, αλλά …Μισέλ!
Φυσικά πρόκειται για φάρσα. Όλα ξεκίνησαν στα τέλη Νοεμβρίου από τη Βρετανία και τη σατιρική ιστοσελίδα NewsBiscuit.
Σύμφωνα με το BBC, το άρθρο το αναδημοσίευσαν εφημερίδες στην Ζιμπάμπουε και τη Γκάνα, παρουσιάζοντας το ως αληθινή είδηση.
Ανέφεραν μάλιστα και λεπτομέρειες, όπως ότι η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε σε νοσοκομείο του Μπέβερλι Χιλς και πως διήρκεσε 16 ώρες.
Ακόμα και δηλώσεις του δημοσίευσαν, σύμφωνα με τις οποίες «αισθανόταν καλά» μετά την πολύωρη επέμβαση…
Έπειτα απ’ όλα αυτά, το Facebook και το Twitter πήραν «φωτιά»… Πώς να αποδεχθείς μια τέτοια είδηση άλλωστε…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η εκστρατεία εκδίκησης του Τραμπ εναντίον Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων μπορεί να κοστίσει τον Νοέμβριο
- Barclays: Τα «στοιχήματα» γίνονται ο νέος γκουρού των αγορών
- Η Anthropic συμφώνησε να καταβάλλει στη SpaceX 1,25 δισ. δολάρια μηνιαίως για υπολογιστική ισχύ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν

