Η ΝΕΤ θα προβάλλει στην ελληνική τηλεόραση ένα dancing διαφορετικό από τα άλλα. Μιά νέα μίνι δραματική σειρά του BBC, σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου Stephen Poliakoff. Μία δραματική μίνι σειρά εποχής του BBC σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου Stephen Poliakoff, γνωστό από το «The Lost Prince», το «Shooting The Past». Η σειρά […]
Η ΝΕΤ θα προβάλλει στην ελληνική τηλεόραση ένα dancing διαφορετικό από τα άλλα. Μιά νέα μίνι δραματική σειρά του BBC, σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου Stephen Poliakoff.
Μία δραματική μίνι σειρά εποχής του BBC σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου Stephen Poliakoff, γνωστό από το «The Lost Prince», το «Shooting The Past».
Η σειρά ακολουθεί την πορεία τη μπάντας «the Louis Lester Band» που βρίσκει τη δόξα μετά από συναυλίες σε πάρτυ και εμφανίσεις στην υψηλή κοινωνία του Λονδίνου του 1930. Η μπάντα αποτελείται από μαύρους αυτό όμως δεν εμπόδισε την ευγενή αλλά και προοδευτική τάξη των Λονδρέζων, να αγκαλιάσουν το τη τζαζ μπάντα.
Οταν ο μάνατζερ του συγκροτήματος έγινε πολύ απαιτητικός στο ξενοδοχείο όπου η μπάντα έπαιζε και εκδιώχθηκε, τα μέλη της μπάντας αναγκάστηκε να προχωρήσει χωρίς αυτόν. Και μετά έρχεται η δολοφονία της τραγουδίστριας της Jessie, πράγμα που θα έχει σαν αποτέλεσμα….
ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER Η προβολή αναμένεται τον Μάρτιο του 2013, ενώ το κόστος θα είναι 2.000 ευρώ το επεισόδιο, σύμφωνα με απόφαση που ανακοινώθηκε στη Διαύγεια.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.