Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών, η αυλαία της οποίας άνοιξε το Σάββατο με τέσσερις αναμετρήσεις. Ο Απόλλων Πάτρας πήρε σπουδαία νίκη στο Περιστέρι επί του γηπεδούχου Πανελευσινιακού με 69-68. Την 6η σερί νίκη του πέτυχε ο ΠΑΟΚ μέσα στα Ιλίσσια με 76-72 αφήνοντας τον Ηλυσιακό στην τελευταία θέση. Ο Αρης έσπασε το δικό του αρνητικό σερί κερδίζοντας τον Ίκαρο Καλλιθέας στο Αλεξάνδρειο με 70-60. Νίκη - «οξυγόνο» πήρε η Καβάλα με 84-79 κόντρα στο Περιστέρι.
69-68. Την 6η σερί νίκη του πέτυχε ο ΠΑΟΚ μέσα στα Ιλίσσια με 76-72 αφήνοντας τον Ηλυσιακό στην τελευταία θέση. Ο Αρης έσπασε το δικό του αρνητικό σερί κερδίζοντας τον Ίκαρο Καλλιθέας στο Αλεξάνδρειο με 70-60. Νίκη - «οξυγόνο» πήρε η Καβάλα με 84-79 κόντρα στο Περιστέρι.
&source=in.gr">
Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών, η αυλαία της οποίας άνοιξε το Σάββατο με τέσσερις αναμετρήσεις.
Ο Απόλλων Πάτρας πήρε σπουδαία νίκη στο Περιστέρι επί του γηπεδούχου Πανελευσινιακού με 69-68.
Την 6η σερί νίκη του πέτυχε ο ΠΑΟΚ μέσα στα Ιλίσσια με 76-72 αφήνοντας τον Ηλυσιακό στην τελευταία θέση.
Ο Αρης έσπασε το δικό του αρνητικό σερί κερδίζοντας τον Ίκαρο Καλλιθέας στο Αλεξάνδρειο με 70-60.
Νίκη – «οξυγόνο» πήρε η Καβάλα με 84-79 κόντρα στο Περιστέρι.
Στο Ρέθυμνο αγωνίζεται την Κυριακή (16:00) ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός απέναντι στον τοπικό ΑΓΟΡ. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν αήττητοι σε οχτώ αγωνιστικές στην Α1 μπάσκετ, την ώρα που η ομάδα του Στέργιου Κουφού διατηρεί αλώβητο το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» φέτος.
Το σερί 4-0 της ομάδας της Κρήτης σταμάτησε ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά παρά τη σφοδρή επιθυμία για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, στο Ρέθυμνο γνωρίζουν πως ο αντίπαλός τους διάγει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, όπως φάνηκε και από την έκτη σερί νίκη του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα χθες, επί της Τσεντεβίτα, στο Ζάγκρεμπ.
Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου θα «κλείσει» η αγωνιστική με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής (8-9/12) έχουν ως εξής:
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.