Ανάληψη ευθύνης για τη βόμβα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο
Η «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία» (FAI) ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο, με ανάρτηση ανακοίνωσης στο Indymedia.
Η «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία» (FAI) ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο, με ανάρτηση ανακοίνωσής της στο Indymedia.
H έκρηξη είχε γίνει στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο 17ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές.
«Επιλέξαμε να χτυπήσουμε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής γιατί πιστεύουμε πως τους φασίστες πρέπει να τους χτυπάς πρώτος πριν σε χτυπήσουν αυτοί. Δεν πρόκειται να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να παρακολουθούμε την εκκόλαψη του φιδιού» αναφέρει, ενδεικτικά, το κείμενο της ανάληψης της ευθύνης.
«Το ζήτημα για εμάς δεν είναι να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, αλλά εκτός ζωής. Τότε ο Κασιδιάρης, αυτό το θυληπρεπές παιδάκι με τα χίλια τικ, θα καταλάβει ότι δηλώνοντας πως «η Χρυσή Αυγή δε σταματάει ούτε με βόμβες ούτε με σφαίρες» κάνει μεγάλο λάθος. Άλλωστε τα μεγάλα λόγια δεν βοήθησαν ποτέ κανέναν» τονίζει σε άλλο σημείο της η οργάνωση.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).