
Το μισθολογικό επί τάπητος στη συνάντηση των δικαστικών με τον Αντώνη Σαμαρά
Με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης η ηγεσία των δικαστηρίων της χώρας, παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη. Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος οι μισθολογικές περικοπές που πυροδότησαν τις διαδοχικές κινητοποιήσεις του κλάδου. «Είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση και συζήτηση με τον πρωθυπουργό και συνεχίζεται η διαβούλευση» δήλωσε ο κ.Ρουπακιώτης μετά τη συνάντηση. Μέχρι την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου, παρατάθηκαν οι κινητοποιήσεις των δικαστών του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης η ηγεσία των δικαστηρίων της χώρας, παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, όπου τέθηκαν επί τάπητος οι μισθολογικές περικοπές που πυροδότησαν τις διαδοχικές κινητοποιήσεις του κλάδου.
«Είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση και συζήτηση με τον πρωθυπουργό και συνεχίζεται η διαβούλευση» δήλωσε ο κ.Ρουπακιώτης μετά τη συνάντηση, στην οποία ήταν παρών και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
Στο μεταξύ, μέχρι την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου, παρατάθηκαν οι κινητοποιήσεις των δικαστών του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Η πλειονότητα των δικαστών του Ανώτατου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου τάχθηκε υπέρ της παράτασης των κινητοποιήσεών τους κατά τη Γενική Συνέλευση της Ένωσής τους.
Στις 12 Δεκεμβρίου θα συνέλθει και πάλι η Γενική Συνέλευση για να εκτιμήσει την κατάσταση και να λάβει αποφάσεις την πορεία των κινητοποιήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η απόλυτη περιγραφή της ανατροπής κόντρα στην Αίγυπτο: Ο Αργεντινός σπίκερ τα… έσπασε όλα! (vids)
- To απόγευμα της Τετάρτης, μόνο το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού θα έχει νύχτα – Πώς γίνεται;
- Ναύπλιο: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πήρε σβάρνα τραπεζοκαθίσματα σε πιτσαρία
- Ντόλι Πάρτον: Η θρυλική πορεία της σε μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ
- «Λαγός» του Μητσοτάκη ο Βελόπουλος: Kατέθεσε μήνυση στο ΑΠ για τις δηλώσεις Γεωργιάδη περί χρηματισμού Τσίπρα
- Αρθροπλαστική Επιφανείας Ισχίου: Η λύση που επιτρέπει στους δραστήριους ασθενείς να παραμείνουν σε κίνηση
- Ριβάλντο για Μέσι: «Τι να πει κανείς… είναι απίστευτος!» (pic)
- Τραμπ από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ: «Η εκεχειρία με το Ιράν έχει λήξει» – Σταματά τις εμπορικές σχέσεις με την Ισπανία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442