Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Εγκρίθηκε η παράταση για παραγραφή βεβαιωμένων χρεών ώς το τέλος του 2013

Ομόφωνα υπερψηφίστηκε η τροπολογία σύμφωνα με την οποία παρατείνεται η προθεσμία παραγραφής των βεβαιωμένων χρεών σε Εφορίες και Τελωνεία, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013, τροπολογία που είχε συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο για την κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης Ελλάδας-Εσθονίας, για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Εν τω μεταξύ, δεν τέθηκε σε ψηφοφορία, καθώς ήταν εκπρόθεσμη, τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ζητούσε να μην απολυθούν 500 υπάλληλοι του ΙΚΑ.

Ομόφωνα υπερψηφίστηκε η τροπολογία σύμφωνα με την οποία παρατείνεται η προθεσμία παραγραφής των βεβαιωμένων χρεών σε Εφορίες και Τελωνεία, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013, τροπολογία που είχε συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο για την κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης Ελλάδας-Εσθονίας, για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Εν τω μεταξύ, δεν τέθηκε σε ψηφοφορία, καθώς ήταν εκπρόθεσμη, τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ζητούσε να μην απολυθούν 500 υπάλληλοι του ΙΚΑ.

Πάντως, ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μανούσος Βολουδάκης, αναγνώρισε ότι υπάρχει πρόβλημα με το θέμα αυτό, για το οποίο, όπως είπε, η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει λύση.

Τέλος, σε σύντομη παρέμβαση του, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, προανήγγειλε την ενίσχυση των φοροελεγκτικών μηχανισμών για την πάταξη των φαινομένων φοροδιαφυγής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024