Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
KIA cee’d και pro_cee’d GT 2013: Διπλό χτύπημα 204 ίππων

KIA cee’d και pro_cee’d GT 2013: Διπλό χτύπημα 204 ίππων

H κορεατική φίρμα αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με τις επιδόσεις των εκδόσεων GT των cee’d και pro_cee’d.

Η κορεατική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά για τις GT εκδόσεις του pro_cee’d αλλά και του πεντάθυρου cee’d.

Τα «hot hatch» της KIA θα εξοπλιστούν με το βενζινοκινητήρα GDI twin-scroll turbo των 1,6 λίτρων, αποδίδοντας 204 ίππους και 265 Nm ροπής. Αυτό, σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων αναμένεται να περιορίζει το χρόνο επιτάχυνσης των GT εκδόσεων, από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,9 δευτερόλεπτα.

Παράλληλα, οι GT εκδόσεις θα διαθέτουν και άλλα στοιχεία που θα σηματοδοτούν την επιπλέον ισχύ τους τόσο σε επίπεδο αισθητικής όσο και σε ό,τι αφορά τις ρυθμίσεις του πλαισίου.

Στην πρώτη περίπτωση θα συγκαταλεχθούν τροποποιήσεις στις λεπτομέρειες των φωτιστικών σωμάτων που, πλέον, θα πλαισιώνονται από LED ημέρας, της γρίλιας και των προφυλακτήρων.

Την ενισχυμένη εικόνα των GT αναμένεται να συμπληρώνουν οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων, πίσω από τροχούς 18 ιντσών με ζάντες αλουμινίου.

Αντιστοίχως αναβαθμισμένο θα είναι και το εσωτερικό, διαθέτοντας καθίσματα Recaro, μεταλλικά πεντάλ και κάποιες λεπτομέρειες από χρώμιο που να σηματοδοτούν το sport χαρακτήρα της έκδοσης.

Όσον αφορά το πλαίσιο, σύμφωνα με την KIA, αναμένεται μια πιο sport, χαμηλότερη και πιο σφιχτή ανάρτηση που, σε συνδυασμό με άλλες στοχευμένες αλλαγές, υπόσχεται να εξασφαλίσει μια δυναμικότερη οδική συμπεριφορά, όπως επιβάλλουν οι κορυφαίες εκδόσεις στην γκάμα της κορεατικής φίρμας.

auto.in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024