Το ύψος των εισπράξεων από τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013 αναμένεται να φτάσει στα 1.250 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις προβλέψεις του κρατικού προϋπολογισμού του 2013.
Μέχρι τις 19/11/2012 έχουν εισπραχθεί μόλις 248,97 χιλιάδες ευρώ.
Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία για τα έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας από το 2008 μέχρι και τις 19/11/2012 που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, σε απάντηση ερώτησης του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννη Κουράκου.
Αναλυτικότερα, τα έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών είναι:
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»