«Πιστέψτε το, μπορούμε να προκριθούμε» είπε ο Ρότσα
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και τους ζήτησε να πιστέψουν στο τρίποντο - πρόκριση στο ματς της Πέμπτης με την Τότεναμ στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και τους ζήτησε να πιστέψουν στο τρίποντο – πρόκριση στο ματς της Πέμπτης με την Τότεναμ στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.
«Συγχαρητήρια για τη νίκη σας στη Νέα Σμύρνη. Τώρα έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Αρχικά με την Τότεναμ την Πέμπτη και κατόπιν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή» τους είπε αρχικά ο Αργεντίνος τεχνικός.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με τη Τότεναμ: «Εγώ πιστεύω στην πρόκριση. Πιστέψτε το κι εσείς. Μπορούμε να προκριθούμε. Πάμε να πάρουμε τη νίκη».
Στα της προπόνησης, ο Μαρίνος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στην διάθεση του Ρότσα για το ματς με τη Τότεναμ. Μοναδικό πρόβλημα είναι ο Κουίνσι, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμμετείχαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.
Η τελευταία προπόνηση των Πράσινων θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- BILD: «Έκλεισε αριστερό μπακ η Άουγκσμπουργκ» – Τι γράφουν για τον Γιαννούλη
- Το μήνυμα του Παπανικολάου μετά την ανανέωση: «Να δημιουργήσουμε νέες θρυλικές στιγμές για τον Ολυμπιακό μας» (vid)
- Επίσημη η επιστροφή: Ο Μάικ Μπατίστ ξανά στον Παναθηναϊκό (pic)
- Γιαμάλ: «Αν η Γαλλία πρέπει να φοβάται κάποια ομάδα, αυτή είμαστε εμείς»
- Το Βέλγιο διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Ρόδρι: Ο λόγος που διαιτητής και VAR δεν το έδωσαν… (vid)
- Σοβαρό επεισόδιο με Αντεμπάγιο και Χίρο στο Λας Βέγκας
- Ο Σκαλόνι υποκλίθηκε ξανά στον Μέσι: «Όσο θέλει να παίζει, θα είναι ο καλύτερος»
- Επίσημο το «μπαμ»: Ο Μάικ Τζέιμς στην Αναντολού Εφές!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442