Ξεψύχησε επόπτης μετά από ξυλοδαρμό ανήλικων ποδοσφαιριστών
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι Ολλανδός επόπτης άφησε την τελευταία πνοή του λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό του από ανήλικους ποδοσφαιριστές σε αγώνα επιπέδου νέων. Ο 41χρονος βοηθός διαιτητή Richard Nieuwenhuizen, δέχθηκε μπουνιές και κλωτσιές από πολλούς παίκτες της ομάδας του Άμστερνταμ Nieuw Sloten και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα ξεψύχησε με τα αίτια να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά.Οι Ολλανδικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών νεαρών ποδοσφαιριστών ηλικίας 15-16 ετών.
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι Ολλανδός επόπτης άφησε την τελευταία πνοή του λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό του από ανήλικους ποδοσφαιριστές σε αγώνα επιπέδου νέων.
Ο 41χρονος βοηθός διαιτητή Richard Nieuwenhuizen, δέχθηκε μπουνιές και κλωτσιές από πολλούς παίκτες της ομάδας του Άμστερνταμ Nieuw Sloten και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα ξεψύχησε με τα αίτια να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
Οι Ολλανδικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών νεαρών ποδοσφαιριστών ηλικίας 15-16 ετών.
«Είναι απολύτως εξωφρενικό ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συνέβη σε ένα ολλανδικό γήπεδο», δήλωσε σοκαρισμένη η Υπουργός Αθλητισμού της Ολλανδίας, Edith Schippers.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξιτήριο στον 50χρονο καβοδέτη που τραυματίστηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης – Επικοινώνησε μαζί του ο Κικίλιας
- Η αξιοκρατία αγνοείται στη διαιτησία της εποχής Λανουά
- Γιατί η Ντούα Λίπα θέλησε να παντρευτεί σε ένα μαφιόζικο παλάτι της Σικελίας;
- Η American Airlines αναστέλλει καλοκαιρινά δρομολόγια – Αιτία, το αυξημένο κόστος των καυσίμων
- Σουηδία – Ελλάδα 2-2: Εξαιρετική για 50 λεπτά η Εθνική, αρνήθηκε να ηττηθεί στο τέλος (vids)
- «Φτάνουν οι μάχες»: Ο Ζελένσκι ζητά από τον Πούτιν να συναντηθούν και να λήξουν τον πόλεμο





