Συνεχίζουν τις καταλήψεις οι εργαζόμενοι στους δήμους-Έκτακτη συνεδρίαση το απόγευμα
Συνέχιση των καταλήψεων δημαρχείων και δημοτικών κτιρίων έως και σήμερα, Δευτέρα αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, ενώ το απόγευμα θα συνεδριάσει εκτάκτως η Εκτελεστική Επιτροπή για να αποφασίσει για το μέλλον των κινητοποιήσεων της. Εργαζόμενοι στους δήμους έχουν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο «Divani Caravel» όπου διεξάγεται το έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ.
Συνέχιση των καταλήψεων δημαρχείων και δημοτικών κτιρίων έως και σήμερα, Δευτέρα αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, ενώ το απόγευμα θα συνεδριάσει εκτάκτως η Εκτελεστική Επιτροπή για να αποφασίσει για το μέλλον των κινητοποιήσεων της.
Εργαζόμενοι στους δήμους έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί έξω από το ξενοδοχείο «Divani Caravel» όπου διεξάγεται το έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ.
Για την Πέμπτη αποφασίσθηκε 24ωρη απεργία σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και τους ΟΤΑ στους νομούς Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες από την ΑΔΕΔΥ κινητοποιήσεις.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ.Μπουτάρης στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ δήλωσε ότι οι δήμαρχοι οφείλουν να είναι νόμιμοι και σε αυτό το πλαίσιο ίσως να δώσει στοιχεία για τη μετακίνηση υπαλλήλων σε άλλες υπηρεσίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βρετανία: Εκλήθη από το υπουργείο Εξωτερικών ο Ρώσος πρέσβης μετά την επίθεση με drone στη Ρουμανία
- Oμηρικό debate στον Guardian: Γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας στην Οδύσσεια του Νόλαν;
- Έρευνα ΠΑΝΣΥΠΟ για τη στεγαστική κρίση: Άνθρωποι δίχως σπίτια, σπίτια χωρίς ανθρώπους
- Ολυμπιακός: Με 11άδα στον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό – Ποιοι έμειναν εκτός
- Τουρισμός: Ρεκόρ αεροπορικών αφίξεων για την Κρήτη στην έναρξη της σεζόν
- Έμπολα: Το χαμένο έδαφος από την επιδημία καλύπτεται στη ΛΔ του Κονγκό, διαβεβαιώνει ο ΠΟΥ

