Συνάντηση Βρούτση – Σταϊκούρα για το εφάπαξ στους ασφαλισμένους του Δημοσίου
Συνάντηση για τον τρόπο καταβολής του εφάπαξ στους ασφαλισμένους του Δημοσίου θα έχουν το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρα και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Εξετάζονται δύο σενάρια: η καταβολή ενός ποσού σε όλους ανεξαιρέτως τους δικαιούχους ή σταδιακή εξόφληση των δικαιούχων κατά σειρά προτεραιότητας.
Συνάντηση για τον τρόπο καταβολής του εφάπαξ στους ασφαλισμένους του Δημοσίου θα έχουν αύριο, Τρίτη, στις 3:00 μετά το μεσημέρι στο υπουργείο Εργασίας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης.
Για τον τρόπο καταβολής του εφάπαξ στους ασφαλισμένους του Δημοσίου εξετάζονται δύο σενάρια: η καταβολή ενός ποσού σε όλους ανεξαιρέτως τους δικαιούχους ή σταδιακή εξόφληση των δικαιούχων κατά σειρά προτεραιότητας.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Εργασίας θα πρέπει να διανεμηθούν 1,1 δισ. ευρώ από την καταβολή της δόσης, σε 40.000 δικαιούχους έως το τέλος του 2013.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Υπέρ αλλαγών στον τρόπο διακυβέρνησης τάσσεται ο πρόεδρος Πεζεσκιάν
- Κολομβία: Ο ακροδεξιός ντε λα Εσπριέγια θα αναμετρηθεί με τον αριστερό Σεπέδα στον δεύτερο γύρο των προεδρικών
- Συρία: Τηλεφωνική επικοινωνία του Τραμπ με τον αλ Σάρα
- Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Νιούαρκ λόγω επεισοδίων
- Η μεσαία τάξη στις ΗΠΑ ξοδεύει περισσότερα
- Χερσώνα: Παιδί σκοτώθηκε από πλήγμα ουκρανικού drone – Ρωσική επίθεση στη Νικόπολ, γυναίκα έχασε τη ζωή της
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- Η Oura παρουσιάζει το μικρότερο «έξυπνο δαχτυλίδι» στον κόσμο με νέες λειτουργίες υγείας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442