Σχεδόν 200 προσαγωγές σε επιχείρηση της αστυνομίας σε Ζεφύρι και Α.Λιόσια
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο Ζεφύρι και τα Α.Λιόσια με εντολή εισαγγελέα. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκαν 325 άτομα και 217 οχήματα και προσήχθησαν 182 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν οι 29 για υποθέσεις ναρκωτικών, δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν και παραβίαση της νομοθεσίας περί οπλοκατοχής.
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο Ζεφύρι και τα Α.Λιόσια με εντολή εισαγγελέα.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκαν 325 άτομα και 217 οχήματα και προσήχθησαν 182 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν οι 29 για υποθέσεις ναρκωτικών, δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν και παραβίαση της νομοθεσίας περί οπλοκατοχής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας ένας από τους συλληφθέντες φυγόποινους έχει καταδικασθεί σε ποινή κάθειρξης 19 ετών για τα αδικήματα της αρπαγής, εκβίασης και κλοπών, ενώ σε βάρος άλλου φυγόποινου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης γιατί συμμετείχε σε ομάδα ατόμων που στις 14 Φεβρουαρίου στην Ν.Πέραμο Αττικής διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο και κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αστυνομικό.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 14,3 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους 25,6 γραμμαρίων, 25 ναρκωτικά χάπια και δύο κυνηγετικές καραμπίνες. Από τους τροχονομικούς ελέγχους αφαιρέθηκαν 3 άδειες και 4 πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς και 3 άδειες οδήγησης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής