Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Οι όροι του προσυμφώνου μίσθωσης του ξενοδοχείου «King George» από την Λάμψα

Διευκρινίσεις όσον αφορά στους όρους του προσυμφώνου μίσθωσης του ξενοδοχείου King George, που υπέγραψε με την Eurobank, έδωσε την Τετάρτη η εταρία Λάμψα. Το συμβολαιογραφικό μισθωτήριο θα υπογραφεί μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.

Διευκρινίσεις όσον αφορά στους όρους του προσυμφώνου μίσθωσης του ξενοδοχείου King George, που υπέγραψε με την Eurobank, έδωσε την Τετάρτη η εταρία Λάμψα.

Το συμβολαιογραφικό μισθωτήριο θα υπογραφεί μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, η εταιρία αναφέρει πως η διάρκεια μίσθωσης είναι για 10 χρόνια, με δικαίωμα της μισθώτριας να την παρατείνει αρχικά για πέντε χρόνια και, ακολούθως, για άλλα πέντε χρόνια.

Η μίσθωση θα αρχίσει με την υπογραφή του πρωτοκόλλου παράδοσης και παραλαβής του μισθίου.

Το προσύμφωνο μίσθωσης προβλέπει πως η μισθώτρια έχει το δικαίωμα να καταγγείλει τη μίσθωση αζημίως, μετά την παρέλευση της πενταετίας από την έναρξή της, τα αποτελέσματα της οποίας θα επέρχονται έξι μήνες από την περιέλευση της καταγγελίας στην εκμισθώτρια.

Παράλληλα, η εκμισθώτρια έχει το δικαίωμα να καταγγείλει τη μίσθωση, μετά την παρέλευση πενταετίας από την έναρξη ισχύος της μίσθωσης, σε περίπτωση πώλησης του ακινήτου σε τρίτον.

Στην περίπτωση εκποίησης του ακινήτου, η μισθώτρια έχει δικαίωμα προτίμησης (of first refusal) επί ίσοις όροις έναντι παντός τρίτου για την αγορά του μισθίου.

Η Λάμψα διευκρινίζει επίσης πως το ετήσιο μίσθωμα αποτελείται από ελάχιστο ετήσιο μίσθωμα και ποσοστιαίο ετήσιο μίσθωμα ανάλογο με τα ακαθάριστα έσοδα, υπολογιζόμενο επί των ακαθαρίστων εσόδων του μισθίου και εναλλακτικά επί του αθροίσματος των ακαθαρίστων εσόδων των ξενοδοχείων «King George» και «Μεγάλη Βρετανία».

Η διαχείριση (management) του ξενοδοχείου θα ανατεθεί στον όμιλο Starwood.

Επίσης, η μισθώτρια ευθύνεται για τη συντήρηση του μισθίου, ακόμη και για φθορές ή βλάβες συνήθους χρήσης. Με την έναρξη της μίσθωσης, η μισθώτρια θα προβεί σε δαπάνες αναβάθμισης του μισθίου και σύνδεσής του με το όμορο της «Μεγάλης Βρετανίας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024