Προκαταρκτική εξέταση για τις 200.000 συνταγές του ΕΟΠΥΥ
Yπό εισαγγελική έρευνα τίθεται η υπόθεση των 200.000 συνταγών ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, οι οποίες εκτελέστηκαν τον περασμένο Αύγουστο, αλλά εκδόθηκαν τον Σεπτέμβριο. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, ενώ για το θέμα διενεργείται ήδη διοικητική έρευνα που διέταξε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ.
Yπό εισαγγελική έρευνα τίθεται η υπόθεση των 200.000 συνταγών ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, οι οποίες εκτελέστηκαν τον περασμένο Αύγουστο, αλλά εκδόθηκαν τον Σεπτέμβριο.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου διέταξε προκαταρκτική εξέταση με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, ενώ για το θέμα διενεργείται ήδη διοικητική έρευνα που διέταξε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Λ.Παπαγεωργόπουλος.
Η εντολή της Εισαγγελέως είναι να διαπιστωθεί αν στην υπόθεση προκύπτει αυτεπαγγέλτως διωκόμενο αδίκημα και αν τίθεται θέμα ζημιάς του ΕΟΠΥΥ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
