Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απολύθηκε από την ΚΠΡ ο Χιουζ

Απολύθηκε από την ΚΠΡ ο Χιουζ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς αποτελεί ο Μαρκ Χιουζ, πληρώνοντας το... μάρμαρο για την κακή εκκίνηση της λονδρέζικης ομάδας στην premier league. Μετά από δώδεκα αγωνιστικές χωρίς νίκη, η διοίκηση της ΚΠΡ αποφάσισε να απολύσει τον Ουαλό προπονητή, τον οποίο είχε προσλάβει τον περασμένο Ιανουάριο.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς αποτελεί ο Μαρκ Χιουζ, πληρώνοντας το… μάρμαρο για την κακή εκκίνηση της λονδρέζικης ομάδας στην premier league. Μετά από δώδεκα αγωνιστικές χωρίς νίκη, η διοίκηση της ΚΠΡ αποφάσισε να απολύσει τον Ουαλό προπονητή, τον οποίο είχε προσλάβει τον περασμένο Ιανουάριο.

Πέρυσι, ο άλλοτε διεθνής επιθετικός κατάφερε να κρατήσει -έστω και την ύστατη ώρα- την ΚΠΡ στη μεγάλη κατηγορία, όμως το φετινό απογοητευτικό ξεκίνημα υποχρέωσε τη διοίκηση του συλλόγου να του δείξει την… πόρτα της εξόδου.

Οι Μάρκ Μπόουεν και Έντι Νιτζβιέτσκι θα κοουτσάρουν την ομάδα στο αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του Χιουζ είναι ο πρώην προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024