Πόρισμα του υπουργείου Δικαιοσύνης για την «πισίνα» στις φυλακές Κορυδαλλού
Στη διευθύντρια του Ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού, Κ.Γέρου και στον αρχιφύλακα και εκπρόσωπο των εργαζομένων Αντ.Αραβαντινό αποδίδει ευθύνες το πόρισμα των υπηρεσιών του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κατασκευή της «πισίνας» στις φυλακές.
Στη διευθύντρια του Ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού, Κ.Γέρου και στον αρχιφύλακα και εκπρόσωπο των εργαζομένων Αντ.Αραβαντινό αποδίδει ευθύνες το πόρισμα των υπηρεσιών του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κατασκευή της «πισίνας» στις φυλακές.
Στο ίδιο πόρισμα αναφέρεται ότι για την κατασκευή της δεν υπήρξε προηγούμενη ενημέρωση του υπουργείου Δικαιοσύνης και ότι δεν είχε εκδοθεί σχετική οικοδομική άδεια.
Το θέμα είχε έρθει στην επικαιρότητα το καλοκαίρι. Στο χώρο βρέθηκε τεχνικό κλιμάκιο του υπουργείου, το οποίο διαπίστωσε ότι δεν επρόκειτο για πισίνα, αλλά ουσιαστικά για διακοσμητικό σιντριβάνι, το οποίο κατασκευάστηκε από τους κρατούμενους μέσα στην αυλή του Ψυχιατρικού Ιδρύματος των φυλακών Κορυδαλλού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Ο Ντόναλντ Τραμπ, το Ιράν και τα φτερά του Ίκαρου – Μια προσωπική βεντέτα ίσως οδηγεί τις ΗΠΑ στην καταστροφή
- Η Μέγκαν Φοξ «βγάζει γλώσσα» σε χρήστη του Instagram που την κρίνει χωρίς λόγο
- Σε κόντρα ΗΠΑ – Νότια Κορέα για τα… δεδομένα μιας εταιρείας
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- «Εισβολή» κινεζικών αυτοκινήτων στη Μεγάλη Βρετανία
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- Ο Ζόραν Μαμντάνι για τον ενδεχόμενο σύλληψης του Νετανιάχου στη Νέα Υόρκη – «Είναι εγκληματίας πολέμου», λέει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442