Σημείο καμπής το σημερινό Eurogroup, κατά τον Αντώνη Σαμαρά
«Η σημερινή ημέρα είναι φοβερά δύσκολη και πολλαπλά σημαντική» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup. «Μόλις ξεπεράσουμε το δύσκολο σημείο, είναι υποχρέωσή μου να βάλω μπροστά τη διαδικασία της ανάπτυξης και της ανάκαμψης» επανέλαβε ο πρωθυπουργός, συμπληρώνοντας ότι όταν τελειώσει το κλίμα αβεβαιότητας, θα αλλάξει και το κλίμα της αρνητικής ψυχολογίας. Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά - Βενιζέλου για το κρίσιμο Eurogroup.
«Η σημερινή ημέρα είναι φοβερά δύσκολη και πολλαπλά σημαντική» τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup, επαναλαμβάνοντας ότι ότι «μόλις ξεπεράσουμε το δύσκολο σημείο είναι υποχρέωσή μου να βάλω μπροστά τη διαδικασία της ανάπτυξης και της ανάκαμψης».
Σε ομιλία του σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για την επιχειρηματικότητα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ο κ. Σαμαράς ανέφερε πως είναι ανάγκη να εξασφαλιστεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και επισήμανε ότι ήδη υπάρχουν σημάδια πως το κλίμα αλλάζει.
Όπως σημείωσε ο κ. Σαμαράς, όταν τελειώσει το κλίμα αβεβαιότητας που υπήρξε, όπως είπε, και με τη βοήθεια παρατάξεων που επένδυσαν στην δραχμοφοβία, τότε θα αλλάξει και το κλίμα της αρνητικής ψυχολογίας. «Υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ, το οποίο θα δουν σύντομα πολλοί» πρόσθεσε.
Το βράδυ, ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για το κρίσιμο Eurogroup, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από το απόγευμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι κάμερες «δείχνουν» τους εμπρηστές – Δύο δράστες και ένα τσιλιαδόρο αναζητά η αστυνομία για το θάνατο της Βάγιας Νέστορα
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Ευρωπαϊκές μάχες και Ελβετία-Αλγερία
- Συνταγή: Κοτόπουλο με σάλτσα σκόρδου
- Κινδύνους όρασης φέρνουν τα γυαλιά ηλίου εκτός οπτικών καταστημάτων
- Το 2026 είναι ηλίθιος και επικίνδυνος όποιος σκέφτεται ότι γίνεται πολιτική με γκαζάκια
- Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες με βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι – Σε ποιες περιοχές



