
Άγονος ο διαγωνισμός για την ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων με το ηπειρωτικό σύστημα
Άγονη απέβη η διαγωνιστική διαδικασία του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων με το ηπειρωτικό σύστημα. Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, «η οικονομική προσφορά της διαγωνιζόμενης σύμπραξης έθετε όρους και προϋποθέσεις που οδηγούσαν σε σοβαρές οικονομικές αποκλίσεις από τους προβλεπόμενους στη διακήρυξη όρους, το δε προσφερόμενο τίμημα δεν θεωρήθηκε εύλογο».
Άγονη απέβη η διαγωνιστική διαδικασία του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων με το ηπειρωτικό σύστημα.
Ειδικότερα, η ΔΕΗ αναφέρει σε ανακοίνωσή της τα εξής:
«Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των τεχνικών προσφορών από τη θυγατρική της εταιρεία ΑΔΜΗΕ ΑΕ, ανοίχτηκε ο φάκελος της οικονομικής προσφοράς του μοναδικού τεχνικά αποδεκτού συμμετέχοντος, της σύμπραξης των εταιρειών «Siemens AE-Prysmian Powerlink Srl-Nexans Norway AS.
Η οικονομική προσφορά της διαγωνιζόμενης σύμπραξης έθετε όρους και προϋποθέσεις, που οδηγούσαν σε σοβαρές οικονομικές αποκλίσεις από τους προβλεπόμενους στη διακήρυξη όρους, το δε προσφερόμενο τίμημα δεν θεωρήθηκε εύλογο. Για τον λόγο αυτόν, η πρόσφορά της δεν έγινε αποδεκτή και ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ναυάγιο πλοίου με 116 επιβάτες στα ανοικτά των ακτών της Γουιάνας
- ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Οσμάν (pics)
- Αντίδραση του τουρκικού ΥΠΕΞ για το κλείσιμο οκτώ μειονοτικών σχολείων στη Θράκη
- Επιχείρηση της Τροχαίας στον Λυκαβηττό για αυτοσχέδιους αγώνες – Εντοπίστηκαν δύο οδηγοί που έκαναν drift
- Οι ΗΠΑ σφυροκοπούν το Ιράν – Νέα πλήγματα μετά τον θάνατο των Αμερικανών στρατιωτών
- Το βίντεο που ανέβασε η Ισπανία ενόψει τελικού (vid)
