Μεγάλη ανταπόκριση για τον διαγωνισμό της Nissan, στο Facebook
Ο διαγωνισμός της Nissan Like&Win μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στέλνοντας τον τυχερό νικητή για διήμερο στο Πήλιο με "παρέα" το Qashqai.
Εννέα χιλιάδες Facebook friends μετράει πλέον η Nissan μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού στο διαγωνισμό που διοργανώθηκε από την ελληνική αντιπροσωπεία της ιαπωνικής φίρμας μέσω της δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.
Για την ιστορία, η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2012 στα γραφεία της Nissan-Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, αναδεικνύοντας ως νικητή για το έπαθλο ενός διημέρου στο Πήλιο, με “παρέα” ένα Qashqai τον Νίκο Αλεξανδρίδη.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.