Η Λίντια Τσερομέι από την Κένυα πρώτευσε στον Μαραθώνιο της Γιοκοχάμα. Η 35χρονη δρομέας «πήρε κεφάλι» στην κούρσα από το 14ο χιλιόμετρο και κάλυψε την απόσταση σε 2 ώρες, 23 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα, αφήνοντας κάτι περισσότερο από 3,5 λεπτά πίσω τις «διώκτριές» της. Δεύτερη τερμάτισε η Μιζούχο Νασουκάουα από την Ιαπωνία (2:26:42), ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε η Μαρίσα Μπάρος από την Πορτογαλία (2:26:51).
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη και την προσεχή Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, η οποία πλέον χρειάζεται έναν βαθμό για να κατακτήσει τη La Liga.
Πρωταθλήτρια Ιταλίας για 21η φορά στην ιστορία της στέφθηκε η Ίντερ, μετά τη νίκη τους με 2-0 επί της Πάρμα. Στο +12 από τη δεύτερη Νάπολι, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Serie A.