Μία απρόσμενη εξέλιξη με την εγκυμοσύνη της συζύγου του, αποτελεί τον λόγο της αναβολής της άφιξης του Τζέισον Καπόνο στην Αθήνα και έτσι ο Αμερικανός άσος δεν θα βρίσκεται την Κυριακή στο Ελευθέριος Βενιζέλος με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να αφήνει ανοιχτή τη νέα ημερομηνία άφιξης.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ, η σύζυγος του παίκτη παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της και όπως είναι φυσιολογικό ο υπό μεταγραφή αθλητής, θα παραμείνει στο πλευρό της γυναίκας του.

Αυτό σημαίνει ότι η προγραμματισμένη για την Κυριακή έλευση του 31χρονου άσου ακυρώνεται και το πότε θα έρθει στην Αθήνα θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας της συζύγου του. Δεν πρέπει, ωστόσο, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Καπόνο μετά από αυτό το απρόοπτο πρόβλημα να επιλέξει να παραμείνει στις ΗΠΑ.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει διάθεση να περιμένει τον παίκτη σεβόμενος το προσωπικό του πρόβλημα, αλλά εφόσον χρειαστεί θα στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Μια άτυχη στιγμή χτύπησε την πόρτα της οικογένειας Καπόνο, οδηγώντας στην ακύρωση του προγραμματισμένου για αύριο ταξιδιού του Τζέισον Καπόνο στην Ελλάδα. Η σύζυγός του παρουσίασε μία σοβαρή επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, κάτι που έχει κλονίσει το ζευγάρι. Όπως είναι λογικό ο Αμερικάνος φόργουορντ θέλει να παραμείνει δίπλα της αυτές τις μέρες. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα μείνει στο πλευρό του παίκτη της, τονίζοντας πως θα του παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στις δύσκολες ώρες που περνούν ο ίδιος και η σύζυγός του, αναγνωρίζοντας πως η οικογένεια είναι πάνω από όλα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ