«Όχι» στη μετακίνηση οπαδών στους αγώνες ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Β.-Λάρισα από Γ.Ιωαννίδη
Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών και η διάθεση εισιτηρίων στον ΠΑΟΚ και την Λάρισα, για τις αναμετρήσεις τους με τον Παναθηναϊκό για τη Σούπερ Λίγκα (11η αγωνιστική, 18 Νοεμβρίου, στο ΟΑΚΑ) και Νίκη Βόλου για τη Β' Εθνική κατηγορία (9η αγωνιστική, 18 Νοεμβρίου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο), αντίστοιχα.
Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών και η διάθεση εισιτηρίων στον ΠΑΟΚ και την Λάρισα, για τις αναμετρήσεις τους με τον Παναθηναϊκό για τη Σούπερ Λίγκα (11η αγωνιστική, 18 Νοεμβρίου, στο ΟΑΚΑ) και Νίκη Βόλου για τη Β’ Εθνική κατηγορία (9η αγωνιστική, 18 Νοεμβρίου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο), αντίστοιχα.
Ο κ. Ιωαννίδης έλαβε την απόφαση αυτή, ύστερα από εισήγηση των αρμοδίων αστυνομικών αρχών, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης καοι ασφάλειας,
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός – Σύλληψη υπόπτου
- Το Ιράν δημοσίευσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]


