Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφτασε στο Δουβλίνο η εθνική ομάδα

Έφτασε στο Δουβλίνο η εθνική ομάδα

Στο Δουβλίνο βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία αναχώρησε στις 10:00 και μετά από ενδιάμεση στάση την Κέρκυρα για να πάρει τους διεθνείς του Παναθηναϊκού, φτασε λίγο μετά τις 15:00 στον προορισμό της. Το βλέμμα ήταν στραμμένο στα τρία νέα της πρόσωπα και στο βάθος το κρίσιμο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ με την Βοσνία τον ερχόμενο Μάρτιο.

Στο Δουβλίνο βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία αναχώρησε στις 10:00 και μετά από ενδιάμεση στάση την Κέρκυρα για να πάρει τους διεθνείς του Παναθηναϊκού, φτασε λίγο μετά τις 15:00 στον προορισμό της.

Το βλέμμα ήταν στραμμένο στα τρία νέα της πρόσωπα και στο βάθος το κρίσιμο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ με την Βοσνία τον ερχόμενο Μάρτιο.

Οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα σε γνωστό ξενοδοχείο επί της παραλιακής οδού και προπονήθηκαν το απόγευμα στον Άγιο Κοσμά. Ήταν ένα απλό χαλάρωμα, καθώς οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές προέρχονταν από παιχνίδια με τις ομάδες

Στην «γαλανόλευκη» αποστολή μετέχουν οι Καρνέζης, Περιστερίδης, Τοροσίδης, Βύντρα, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Σταφυλίδης, Χολέμπας, Τζιόλης, Μανιάτης, Δημούτσος, Κονέ, Ταχτσίδης, Νίνης, Σαμαράς, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Σιόβας.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των διεθνών και στις 20:00 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος

Δείτε την άφιξη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»



Video streaming by Ustream

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024