Η κούραση και οι απουσίες έφταιξαν στον Φερέιρα
Οι απουσίες και η κούραση ήταν για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα οι αιτίες που ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Κέρκυρα, όπου έμεινε στο 0-0 με την τοπική ομάδα. Από την πλευρά του, ο Άκης Μάντζιος τόνισε ότι η Κέρκυρα άξιζε κάτι παραπάνω από τον βαθμό στο ματς με τους Πράσινους.
Οι απουσίες και η κούραση ήταν για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα οι αιτίες που ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Κέρκυρα, όπου έμεινε στο 0-0 με την τοπική ομάδα.
«Δεν σημειώσαμε κάποιο τέρμα, αν και ελέγξαμε τον ρυθμό στον τον αγώνα και είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Εκεί οφείλεται η ισοπαλία.
Δε μπορεί να πεις πως δεν δούλεψε η ομάδα αλλά υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι κουρασμένοι και ειδικά για τους νέους αυτό είναι δύσκολο να το χειριστούν.
Έχουμε και 8 παίκτες εκτός και αυτό σίγουρα επηρεάζει και μας δυσκολεύει. Τώρα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και με πολύ δουλειά να πάρουμε την νίκη στον επόμενο αγώνα» .
Μάντζιος: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»
Από την πλευρά του, ο Άκης Μάντζιος τόνισε ότι η Κέρκυρα άξιζε κάτι παραπάνω από τον βαθμό στο ματς με τους Πράσινους.
«Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, κόντρα σε ένα πολύ καλό αντίπαλο και νομίζω από μεριά μας κάναμε έναν εξαιρετικό αγώνα.
Βάση εικόνας του παιχνιδιού η ομάδα μου πιστεύω κάτι παραπάνω, απειληθήκαμε μόνο σε μία φάση προς το τέλος ενώ εμείς καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό πιστεύω πως με αυτήν την εικόνα αξίζαμε κάτι παραπάνω».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (pic)
- Προστατευόμενο είδος ο Έλληνας τουρίστας – Μόνο το 10% των διανυκτερεύσεων από ημεδαπούς
- «Η Νταϊάνα θα ήταν συντετριμμένη»: Αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε Γουίλιαμ και Χάρι – «Τέσσερα χρόνια ξένοι»
- Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί των σεισμών του Ιουνίου
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- ΗΠΑ και Ιράν «δοκιμάζουν» τα όρια της κλιμάκωσης: Πλήγματα σε ιρανικές υποδομές και επιθέσεις σε βάσεις στον Κόλπο




