O C. Stoner είναι ο 20ος καλύτερος αναβάτης όλων των εποχών
Στο πάνθεον των καλύτερων αναβατών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP μπήκε ο C. Stoner.
H Διεθνής Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας (F.I.M.)ανακοίνωσε την ένταξη του Casey Stoner στο Hall of Fame του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.
Έτσι μετά την στροφή Νο 3, στην πίστα του Philip Island, το όνομα του Casey Stoner πήρε τη θέση του στο πάνθεον των καλύτερων αναβατών μοτοσυκλέτας και μάλιστα στην 20η θέση.
Ο Αυστραλός αναβάτης είναι δίπλα στους: Giacomo Agostini, Mick Doohan, Geoff Duke, Wayne Gardner, Mike Hailwood, Daijiro Kato, Eddie Lawson, Anton Mang, Angel Nieto, Wayne Rainey, Phil Read, Jim Redman, Kenny Roberts, Jarno Saarinen, Kevin Schwantz, Barry Sheene, Freddie Spencer, John Surtees και Carlo Ubbiali.
Ο 27χρονος Casey Stoner πραγματοποίησε τον τελευταίο του αγώνα στη Βαλένθια και είναι πλέον ένας από τους σημαντικότερους αναβάτες που πέρασαν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.
Έκλεισε την καριέρα του με 45 νίκες, 89 τερματισμούς στο podium και 43 pole position.
auto.in.gr
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση
- Έμπολα: «Μας βασανίσει» – Φόβος στην ανατολική πλευρά της Δημοκρατίας του Κονγκό, εξαπλώνεται η επιδημία
- Αγκαλιές, δάκρυα και «τρελά» πανηγύρια μετά την ισοπαλία της Σίτι – Απίθανες στιγμές στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Προανάκριση για τις ανεξέλεγκτες ταφές ζώων – «Κανένας δεν έδινε σημασία πριν από δύο μήνες»
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: Αυτά είναι τα τρία σενάρια για την προέλευσή της



