Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Λάτσιο βλέπουν τον ΠΑΟ σαν... ζέσταμα για τη Ρόμα

Στη Λάτσιο βλέπουν τον ΠΑΟ σαν… ζέσταμα για τη Ρόμα

Για ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε λόγο ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ενώ υποστήριξε πως παρά το ντέρμπι με τη Ρόμα αυτό που νοιάζει τους Ιταλούς είναι η νίκη επί του «τριφυλλιού» στην αυριανή αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Europa League. Μάλιστα, ο τεχνικός της Λάτσιο, συνδύασε τον στόχο της νίκης με την κατάλληλη ψυχολογία στην ομάδα του για το κλασικό ντέρμπι με τη Ρόμα. Παράλληλα, υποστήριξε πως τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα καθώς πλέον οι παίκτες του «τριφυλλιού» έχουν ανέβει ψυχολογικά μετά τα τελευταία αποτελέσματα..

Για ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε λόγο ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ενώ υποστήριξε πως παρά το ντέρμπι με τη Ρόμα αυτό που νοιάζει τους Ιταλούς είναι η νίκη επί του «τριφυλλιού» στην αυριανή αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Μάλιστα, ο τεχνικός της Λάτσιο, συνδύασε τον στόχο της νίκης με την κατάλληλη ψυχολογία στην ομάδα του για το κλασικό ντέρμπι με τη Ρόμα. Παράλληλα, υποστήριξε πως τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα καθώς πλέον οι παίκτες του «τριφυλλιού» έχουν ανέβει ψυχολογικά μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα είπε: «Είναι όπως πάντα. Μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα είναι η ώρα να δείξουμε χαρακτήρα. Ελπίζω η ήττα μας να μας πάει μπροστά και να μας κάνει καλύτερους».

Για το αν θα προβεί σε αλλαγές: «Όπως λέω πάντα, ο προπονητής πρέπει να βλέπει το επόμενο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί, αλλά την Κυριακή στο ντέρμπι, είναι αναγκαίοι».

Για τους στόχους στο Europa League: «Οπωσδήποτε δεν σνομπάρουμε την Ευρώπη. Θέλουμε την πρόκριση και τη νίκη για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια»

Για τη θέση του τερματοφύλακα: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ πριν από ένα ματς για ονόματα. Είναι και οι δύο πολύ καλοί γκολκίπερ και όλα θα κριθούν αύριο το πρωί».

Για την αντίδραση μετά την ήττα από την Κατάνια; «Η πρώτη ημέρα μετά την ήττα είχε πολλά νεύρα. Έκοψα το προγραμματισμένο ρεπό και είδα στο πρόσωπο των παικτών την επιθυμία να αποδείξουν κάποια πράγματα».

Για τη συμμετοχή του Ερνάνες: «Θα δούμε αύριο. Πάντα υπάρχει κίνδυνος να μην παίξει στο ντέρμπι, αλλά ελπίζω να είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για το κίνητρο του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει βρει αυτοπεποίθηση αλλά παίζουμε εντός έδρας και πρέπει να κοιτάμε τους εαυτούς μας».

Σκαλόνι: «Φαβορί για την πρόκριση»

Από την πλευρά του ο Λιονέλ Σκαλόνι υποστήριξε πως μια νίκη επί του Παναθηναϊκού θα δώσει αέρα φαβορί στους «Λατσιάλι» εν όψει της συνέχειας και θα τους φέρει κοντά στην πρόκριση.

Για την ήττα από την Κατάνια: «Οι ήττες ποτέ δεν είναι καλές. Η Κατάνια μας χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου αλλά παρά την ήττα μπορούμε και πάλι να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Και πέρσι χάσαμε στο Παλέρμο, αλλά στη συνέχεια τα πήγαμε καλά. Στην διάρκεια της εβδομάδας κάναμε δυο δυνατές προπονήσεις και είδα ότι οι συμπαίκτες μου είναι σε καλή κατάσταση. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά».

Για το ματς με τη Ρόμα: «Σίγουρα σε ένα τέτοιο ντέρμπι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ανυπομονούν να αγωνιστούν. Όμως αύριο παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης, αλλά και να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας εν όψει του αγώνα της Κυριακής».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Αν κερδίσουμε θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης. Αν κερδίσουμε θα είμαστε φαβορί για την πρόκριση. Το αυριανό παιχνίδι δεν είναι μια… δεύτερη ευκαιρία. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και δεν θα κουραστώ να το λέω».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024