Το Ιράν θα συμμετάσχει σε διεθνή διάσκεψη για ζώνη χωρίς πυρηνικά στη Μέση Ανατολή
Επίσημα ανακοίνωσε το Ιράν ότι θα πάρει μέρος τον Δεκέμβριο στην προτεινόμενη διεθνή διάσκεψη στο Ελσίνκι για τη δημιουργία ζώνης χωρίς πυρηνικά στη Μέση Ανατολή. Η συνάντηση προγραμματίζεται για το Δεκέμβριο, χωρίς να έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία για τη διεξαγωγή της, και εκκρεμμεί ακόμη το εάν το Ισραήλ θα πάρει μέρος.
Επίσημα ανακοίνωσε το Ιράν ότι θα πάρει μέρος τον Δεκέμβριο στην προτεινόμενη διεθνή διάσκεψη στο Ελσίνκι για τη δημιουργία ζώνης χωρίς πυρηνικά στη Μέση Ανατολή.
«Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν έχει τελικά αποφασίσει να συμμετάσχει στη διάσκεψη στο Ελσίνκι της Φινλανδίας τον Δεκέμβριο με θέμα τη δημιουργία μιας ζώνης χωρίς πυρηνικά στη Μέση Ανατολή», δήλωσε ο Αλί Ασγάρ Σολτανιέχ πρεσβευτής της Τεχεράνης στη Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) σε δημοσιογράφους από τις Βρυξέλλες.
Η συνάντηση προγραμματίζεται για το Δεκέμβριο, αλλά δεν έχει οριστεί ακόμη ακριβής ημερομηνία για τη διεξαγωγή της. Εκκρεμμεί επίσης ακόμη το εάν το Ισραήλ θα πάρει μέρος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Τέιλορ Σουίφτ: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων για καλό σκοπό
- Μπορεί κάθε μέρα να είναι σαν Χριστούγεννα;
- Και όμως η κυβέρνηση δεν μπορεί πια «να γυρίσει το παιχνίδι»
- Όταν το πινγκ πονγκ ήταν νύχτα, χρήμα και τζόγος – Η αληθινή ιστορία πίσω από τον μύθο του «Marty Supreme»
- Πώς διαμόρφωσε ο Τραμπ το 2025 – Ο ανταποκριτής που μπήκε στον Λευκό Οίκο απαντά
- Καβάλο – Το «νησί των δισεκατομμυριούχων» με τη σκοτεινή φήμη



