Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αλαφούζος πήγε Παιανία και ανακοίνωσε... Λεωφόρο στους παίκτες

Ο Αλαφούζος πήγε Παιανία και ανακοίνωσε… Λεωφόρο στους παίκτες

Την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου τον ερχόμενο Ιανουάριο προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές. Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ που βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας λίγες ώρες πριν από την εντός έδρας κυριακάτικη (4/11) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ξέρετε ότι κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στη Λεωφόρο τον Ιανουάριο. Θα γίνουν κάποια έργα, προκειμένου να επιστρέψουμε στο γήπεδό μας, στην έδρα μας. Είναι κάτι που θέλω μοιραστώ μαζί σας και νομίζω ότι αυτό θα αποτελεί και ένα επιπλέον όπλο για εσάς».

Την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου τον ερχόμενο Ιανουάριο προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές. Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ που βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας λίγες ώρες πριν από την εντός έδρας κυριακάτικη (4/11) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είπε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ξέρετε ότι κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στη Λεωφόρο τον Ιανουάριο. Θα γίνουν κάποια έργα, προκειμένου να επιστρέψουμε στο γήπεδό μας, στην έδρα μας. Είναι κάτι που θέλω μοιραστώ μαζί σας και νομίζω ότι αυτό θα αποτελεί και ένα επιπλέον όπλο για εσάς».

Ο Αλαφούζος για πολλοστή φορά προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους μολονότι τα αποτελέσματα και η αγωνιστική εικόνα των Πρασίνων δεν βελτιώνονται. «Κάποιες φορές ήμασταν άτυχοι και αξίζαμε καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να συνεχίσετε τη δουλειά που κάνετε και θέλω αυτό να φανεί στο γήπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλαφούζος, ο οποίος ζήτησε νίκες αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ενωση.

Μάλιστα, ενημέρωσε τους παίκτες ότι από τούδε και στο εξής για κάθε νίκη που θα πετυχαίνει η ομάδα θα δίνεται πριμ 1.000 ευρώ, ενώ εφόσον οι «Πράσινοι» τερματίσουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League θα διπλασιαστεί το μπόνους.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ επανάλαβε ότι στηρίζει απόλυτα τον πορτογάλο προπονητή Ζεσουάλδο Φερέιρα, θέλοντας (προφανώς) να φρενάρει την έντονη φημολογία περί ενδεχόμενης αλλαγής της τεχνικής ηγεσίας σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος απέναντι στους Κιτρινόμαυρους. «Δεν έχει αλλάξει το παραμικρό όσον αφορά τη στήριξή μου στον Φερέιρα. Θα συνεχίσουμε μαζί» είπε ο Αλαφούζος, ο οποίος μάλιστα προτού μιλήσει στους παίκτες είχε συνάντηση και με τον Φερέιρα.

Εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ πάντως δεν λένε να μειωθούν τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Φερέιρα, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (2/11) είδε να προπονούνται ατομικά οι Σέμα Βελάσκες και Στέργος Μαρίνος. Η κατάσταση του αμυντικού από τη Βενεζουέλα δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον έλληνα μεσοαμυντικό, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς είναι πλέον αμφίβολη.

Επίσης απόντες θα είναι και οι τραυματίες Αντρε Πίντο, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Χαμπίμπ Σο, Χάρης Μαυρίας και πιθανώς ο ανέτοιμος Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024