Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Olympic Air : Xορηγός έρευνας για τον ελληνικό τουρισμό

Με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό και το τουριστικό προϊόν της χώρας μας, ολοκληρώθηκε η φετινή στατιστική έρευνα ικανοποίησης ταξιδιωτών που διεξήγαγε η εταιρεία σφυγμομετρήσεων «ALCO» με την ευγενική υποστήριξη της Olympic Air. Η έρευνα διενεργήθηκε με δειγματοληπτικά στοιχεία από τις 24-09-2012 έως και τις 04-10-2012, σε τρία διεθνή αεροδρόμια της χώρας, και […]

Με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό και το τουριστικό προϊόν της χώρας μας, ολοκληρώθηκε η φετινή στατιστική έρευνα ικανοποίησης ταξιδιωτών που διεξήγαγε η εταιρεία σφυγμομετρήσεων «ALCO» με την ευγενική υποστήριξη της Olympic Air.

Η έρευνα διενεργήθηκε με δειγματοληπτικά στοιχεία από τις 24-09-2012 έως και τις 04-10-2012, σε τρία διεθνή αεροδρόμια της χώρας, και συγκεκριμένα το «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, το «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου και το «Ιωάννης Καποδίστριας» της Κέρκυρας.

Τα ευρήματα της παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς καταγράφουν σημαντική άνοδο της τουριστικής δυναμικής της Ελλάδας μετά το τέλος της θερινής περιόδου. Σύμφωνα με την έρευνα το ποσοστό πρόθεσης επανεπίσκεψης τουριστών στην Ελλάδα φτάνει το 92%, ενώ η πρόθεση σύστασης της χώρας μας ως τουριστικού προορισμού από ταξιδιώτες που επισκέφθηκαν την Ελλάδα φέτος ανέρχεται σε 96%.

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση, η Olympic Air νιώθει ιδιαίτερη ικανοποίηση για τα αποτελέσματα αυτά, καθώς και το 2012 στήριξε την προσπάθεια του ΕΟΤ για την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, ενώ δρομολόγησε και ειδική καμπάνια προβολής της Ελλάδας σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού.

Τα επίσημα αποτελέσματα της έρευνας παραδόθηκαν με ιδιαίτερη χαρά στην Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη από τη Διευθύντρια Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της Olympic Air, Ρένα Σωτηριάδου, λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε χθες ο ΕΟΤ στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024