Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Jumbo: Οι επιδόσεις του πρώτου τριμήνου είναι καλύτερες από τις εκτιμήσεις

Τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2011/2012 αποφάσισε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Jumbo που πραγματοποιήθηκε χθες 1η Νοεμβρίου. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την 25.07.2012 και την έγκριση για επιστροφή κεφαλαίου ύψους €0,21 ανά μετοχή, οι μέτοχοι που συμμετείχαν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση […]

Τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2011/2012 αποφάσισε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Jumbo που πραγματοποιήθηκε χθες 1η Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την 25.07.2012 και την έγκριση για επιστροφή κεφαλαίου ύψους €0,21 ανά μετοχή, οι μέτοχοι που συμμετείχαν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 1ης Νοεμβρίου στήριξαν για μία ακόμα φορά τις προτάσεις και τις επιλογές της διοίκησης και ενέκριναν μεταξύ άλλων τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2011/2012.

Κατά τη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης η διοίκηση της εταιρείας ενημέρωσε τους μετόχους ότι κατά το πρώτο τρίμηνο οι πωλήσεις του Ομίλου ήταν αυξημένες κατά +2,84% ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η πίεση στο μικτό περιθώριο θα είναι μικρότερη των δύο ποσοστιαίων μονάδων.

Οι επιδόσεις του πρώτου τριμήνου είναι καλύτερες από τις εκτιμήσεις για την τρέχουσα χρήση. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον προϋπολογισμό για τη νέα οικονομική χρήση 2012-2013, εκτιμάται αύξηση των πωλήσεων μεταξύ 0%-2% και μείωση του μικτού περιθωρίου κέρδους κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες.

Σημειώνεται ότι τα αναλυτικά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης αναμένεται να ανακοινωθούν τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Επιπλέον η διοίκηση ενημέρωσε τους μετόχους ότι κατά το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης ο Όμιλος λειτούργησε δύο νέα υπερκαταστήματα. Το ένα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας συνολικής επιφάνειας 10 χιλιάδων τ.μ. και το δεύτερο στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου συνολικής επιφάνειας 7,5 χιλιάδων τ.μ.

Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου αναμένεται η λειτουργία δύο ακόμα καταστημάτων ένα νέο ενοικιαζόμενο στη Πυλαία της Θεσαλλονίκης συνολικής επιφάνεις 9 χιλιάδων τ.μ. και ενός ακόμα ιδιόκτητου καταστήματος στη Σόφια της Βουλγαρίας 12 χιλιάδων τ.μ. Κατά το δεύτερο εξάμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης αναμένεται η λειτουργία δύο ακόμα καταστημάτων στην Ελλάδα.

Το δίκτυο του Ομίλου αποτελείται σήμερα από 60 καταστήματα εκ των οποίων τα 50 είναι στην Ελλάδα, τα 3 στην Κύπρο και τα 7 στη Βουλγαρία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024