«Να αντιληφθούμε το μέγεθος της ζημιάς» λένε στον ΠΑΟΚ
Ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι θα κάνει τα πάντα ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα βίας από εδώ και στο εξής, εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την απόφαση να μην μειωθεί η ποινή της UEFA για τα επεισόδια στο ματς με τη Ραπίντ Βιέννης.
Ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι θα κάνει τα πάντα ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα βίας από εδώ και στο εξής, εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την απόφαση να μην μειωθεί η ποινή της UEFA για τα επεισόδια στο ματς με τη Ραπίντ Βιέννης.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η τελεσίδικη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της UEFA αναφορικά με τα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. – Rapid Wien για τα Playoffs του UEFA Europa League και οδήγησαν στην βαρύτατη τιμωρία της ομάδας, καταδεικνύει την ανάγκη και την υποχρέωση όλων μας να αλλάξουμε νοοτροπία και φιλοσοφία γύρω από το θέμα της βίας και παράλληλα να αντιληφθούμε το μέγεθος της αγωνιστικής και οικονομικής ζημιάς που προκαλούν στην ομάδα μας τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Πράξεις επιζήμιες για το κύρος, το πρεστίζ και την μεγάλη ιστορία του Συλλόγου μας.
Όπως, επισήμανε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων Pedro Tomas, η UEFA δεν δείχνει καμία ανοχή σε πράξεις βίας που πλήττουν την εικόνα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Γι’ αυτό το λόγο είμαστε υποχρεωμένοι να κατανοήσουμε το μήνυμα της χθεσινής οριστικής απόφασης, όσο σκληρό κι αν είναι για την ομάδα μας, και να ακολουθήσουμε πιστά όλες εκείνες τις διαδικασίες οι οποίες θα οδηγήσουν στην οριστική εξάλειψη φαινομένων βίας από τους αγώνες του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.