Με τον Μάικλ Τζόρνταν συγκρίνει τον Μέσι ο Ναβάρο
Τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο και μάλιστα δεν δίστασε να συγκρίνει τον Αργεντινό σταρ της Μπαρτσελόνα με τον Μάικλ Τζόρνταν.
Τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο και μάλιστα δεν δίστασε να συγκρίνει τον Αργεντινό σταρ της Μπαρτσελόνα με τον Μάικλ Τζόρνταν.
«Ο Μέσι θα ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν του ποδοσφαίρου. Και οι δύο είναι παίκτες που έχουν κατακτήσει πολλούς τίτλους και αποτελούν σημείο αναφοράς στο άθλημά τους. Ο Μέσι θέλει να νικά σε όλους τους αγώνες και μέσα σε όλα τα γήπεδα. Δεν έχει… ταβάνι, κάνει απίστευτα πράγματα και καθώς έχει μεγάλη ‘πείνα’ παραμένει στην κορυφή» εξήγησε ο «La Bomba» που παραβρέθηκε στην απονομή του βραβείου «Χρυσό Παπούτσι» στον Λιονέλ Μέσι .
Όσο για την προτίμησή του για τον κάτοχο του φετινού βραβείου «Χρυσή Μπάλα», ο Ισπανός διεθνής μπασκετμπολίστας είπε: «Κατά την άποψή μου αξίζει να το κατακτήσει ο Μέσι, αλλά επίσης μου αρέσουν πολύ οι Τσάβι και Ινιέστα που είναι κι αυτοί της ‘Μπάρτσα’».
Μετά τον Ναβάρο, στην εκδήλωση για τη βράβευση του Μέσι το λόγο πήρε ο δύο φορές νικητής του Ρολάν Γκαρός, Σέρχι Μπρουγέρα, γνωστός για τη λατρεία του για την Μπαρτσελόνα: «Ο Μέσι έχει την τεχνική του Ρότζερ Φέντερερ και τον χαρακτήρα του Ράφα Ναδάλ», επισήμανε ο Ισπανός τενίστας.
Εκτός από… Τζόρνταν, Φέντερερ και Ναδάλ, τον Μέσι παρομοίασαν ακόμη και με τον… Μάικλ Φελπς! Σύγκριση που έγινε από την Ισπανίδα κολυμβήτρια Μιρέια Μπελμόντε, κάτοχο δύο ασημένιων μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, στα 200μ. πεταλούδα και 800μ. ελεύθερο. «Τον συγκρίνω με τον Μάικλ Φελπς γιατί και οι δύο είναι ταπεινοί. Και οι δύο είναι τεράστιοι πρωταθλητές. Κι αυτό… δε χωρά καν συζήτηση», υπογράμμισε η Μπελμόντε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πώς μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
- Πρώτος σκόρερ της Euroleague ο Βεζένκοφ, πρώτος στα τρίποντα ο Ντόρσεϊ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442