
Οκτώ δισ. ευρώ με μειωμένο επιτόκιο άντλησε η Ιταλία από έντοκα γραμμάτια
Το υπουργείο Οικονομικών της Ιταλίας άντλησε τη Δευτέρα κεφάλαια ύψους 8 δισ. ευρώ μέσω της έκδοσης εξάμηνων εντόκων γραμματίων, με σημαντικά μειωμένο κόστος, χάρη στην ισχυρή ζήτηση που εκδηλώθηκε.
Το υπουργείο Οικονομικών της Ιταλίας άντλησε τη Δευτέρα κεφάλαια ύψους 8 δισ. ευρώ μέσω της έκδοσης εξάμηνων εντόκων γραμματίων, με σημαντικά μειωμένο κόστος, χάρη στην ισχυρή ζήτηση που εκδηλώθηκε.
Οι αποδόσεις της έκδοσης διαμορφώθηκαν σε 1,347%, έναντι 1,503% κατά την προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία, στις 26 Σεπτεμβρίου.
Η ζήτηση υπερκάλυψε την προσφορά κατά 1,52 φορές, έναντι 1,39 φορές στην προηγούμενη έκδοση, παρέχοντας στο ιταλικό Δημόσιο την ευκαιρία να αντλήσει το σύνολο του ζητούμενου ποσού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ποιοι μπαίνουν στις 72 δόσεις της εφορίας για ληξιπρόθεσμα χρέη – Πότε χάνεται η ρύθμιση
- Καύσωνας στη Γαλλία: 37 διαμερίσματα σε «κόκκινη επιφυλακή» – Ο πύργος του Άιφελ και μουσεία κλείνουν νωρίς
- Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον της Ντουμπάι BC για τον Γουόκαπ και τα δεδομένα για την παραχώρησή του
- Όταν η Chanel συνάντησε τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και τα παραμύθια την υψηλή ραπτική
- Μειώνεται αργά το ψηφιακό χάσμα μεταξύ ανδρών και γυναικών, αλλά εκατομμύρια γυναίκες παραμένουν χωρίς κινητό
- Καιρός: Έρχεται ζέστη, όχι καύσωνας -Τι δείχνουν τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία για το επόμενο 10ήμερο
- Τβέντε – ΠΑΟΚ 3-2: Με κενά στην άμυνα ο δικέφαλος, τραυματίστηκε ο Ελουστόντο (vid)
- «Σπερμαγεδδών»: Σε κρίση η ανδρική γονιμότητα, προειδοποιούν οι επιστήμονες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442