Περίπατος του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα, 97-53 τον Ίκαρο
Ο Ίκαρος Καλλιθλέας... πλήρωσε την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ζαλγκίρις, καθώς οι ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 97-53 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών. Τη Δευτέρα, ο Παναθηναϊκός προερχόμενος από νίκη στη Λιουμπλιάνα επί της Ολύμπια, υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΑΓΟ Ρεθύμνου (19:00) στο ματς που ρίχνει την αυλαία της αγωνιστικής.
Ο Ίκαρος Καλλιθλέας… πλήρωσε την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ζαλγκίρις, καθώς οι ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 97-53 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών.
Τη Δευτέρα, ο Παναθηναϊκός προερχόμενος από νίκη στη Λιουμπλιάνα επί της Ολύμπια, υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΑΓΟ Ρεθύμνου (19:00) στο ματς που ρίχνει την αυλαία της αγωνιστικής.
Χωρίς τον Ντόρσεϊ, που αναμένεται να μη συνεχίσει στην ομάδα, ο Κατσίβελης πήρε τη θέση του στην 12άδα. Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, προκειμένου να επιβεβαιώσουν την υπέρ τους διαφορά δυναμικότητας και προηγήθηκαν 17-0, για να σκοράρει για πρώτη φορά ο Ίκαρος με δύο βολές του Κυρίτση, 4:27 πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου.
Το δεκάλεπτο έκλεισε με τρίποντο του Λο, ο οποίος έφερε τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στο +20 (9-29), ενώ ο Μάντζαρης με τρίποντο λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου έδωσε «αέρα» 31 πόντων (21-52) στους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας.
Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε, καθώς ο Μάντζαρης στις αρχές της τέταρτης περιόδου έδωσε προβάδισμα 41 πόντων στον Ολυμπιακό (32-73), ο οποίος έφτασε με άνεση στη νίκη με το τελικό 97-53 και τον Μπαρτζώκα να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με μόλις οκτώ παίκτες θα παραταχθεί η Μονακό στο ΟΑΚΑ για το νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in της Euroleague (21/4, 21:00).
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».